Daha Neler... ESKİ İLE YENİ OYUNCULARI BULUŞTURAN FİLM!..

Daha Neler... ESKİ İLE YENİ OYUNCULARI BULUŞTURAN FİLM!..

Yeşilçam oyuncuları ile yeni jenerasyon oyuncular İon Yapım şirketinin çekeceği “Daha Neler” adlı sinema filminin basın yemeğinde bir araya...

 

Yeşilçam oyuncuları ile yeni jenerasyon oyuncular İon Yapım şirketinin çekeceği “Daha Neler” adlı sinema filminin basın yemeğinde bir araya geldi. Yapımcılığını İsmail Uyanık Sezer ‘in , yönetmenliğini Gülşen Açıkgöz ün yapacağı komedi sinema filmi, bir takım öğrenci grubunun yaz kampını anlatırken , bir yandan da içersinde komedi mafya hikayesi barındırıyor.

İŞTE FİLMİN LANSMANINDAN İLGİNÇ GÖRÜNTÜLER;

Başrollerinde son dönemlerin hızla yükselişe geçen genç oyuncuları Tolga Yüce ve Gülgökçe Korkmaz yer alıyor. “Hababam sınıfı” oyuncularından Teoman Ayık , Tuncay Akça gibi isimler yer alırken , bir döneme damga vuran Leyla Somer ile birlikte profesyonel usta oyuncu kadrosu ile göz dolduruyor.

daha_neler_lansman_670x360.jpg

Filmin en önemli yapı taşlarından biri de Sinemanın sevilen Sanatçısı Yalçın Menteş… Stratejik olarak kurgulanmış istenen : hem eski değerlerimize , sanatçılarımıza sahip çıkmak hem de yetenekli , efendi duruşuyla , başarılı oyuncuların yıldızını patlatmak… Başrolde: Yalçın Menteş , Gülgökçe Korkmaz, Tolga Yüce Anacast : Kazım Kural , Eylem Doğan, Ayhan Işık , Teoman Ayık, Tuncay Akça , Leyla Somer. Senaryo : Yüksel Aydın .

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.