Dans Festivali... İZLEYENLERİ İKİNCİ KEZ YİNE BÜYÜLEDİ!..

Dans Festivali... İZLEYENLERİ İKİNCİ KEZ YİNE BÜYÜLEDİ!..

14 Nisan’da Tan Sağtürk Akademi danışmanlığında gerçekleşen dans festivalinin ikincisine meraklılar yoğun ilgi gösterdi.

Tan Sağtürk, Çağla Şıkel ve Özge Ulusoy’un jüri üyesi olduğu festivalde duygusal anlar yaşayarak kendi çocukluk günlerine dönen Çağla Şıkel, gözyaşlarını tutamayarak önce annesine sonra ise çocuklarını dansa teşvik eden ailelere teşekkür etti. 

Dansla ilgilenen gençler için harika bir fırsat olan  Dans Festivali, gelenekselleşme isteğine bu yıl bir adım daha yaklaştı.

Tan Sağtürk Akademi danışmanlığında tasarlanan  Dans Festivali’nde, yetenekli gençler ana etkinlik alanında sahne alarak izleyenlere unutulmaz anlar yaşatırken, kendi sanat hayatlarında da kalıcı anılar bıraktı.

Yiğit Alıcı’nın sunuculuğunu yaptığı festivalde okul dans gruplarının yanı sıra Tan Sağtürk Akademi dans bölümü öğrencileri ve Devlet Opera Balesi’nden misafir sanatçılar da özel gösteriler gerçekleştirdi. 

Birleşmiş Milletler tarafından bütün dünyada Otizm Farkındalık Ayı olarak kabul edilen Nisan ayında, Özel Tohum Vakfı Özel Eğitim Okulu’ndan Otizmli iki öğrenci, Dans Festivali’nde sahneye onur konuğu olarak çıkarak aldıkları dans eğitimlerini sergiledi. 

Tan Sağtürk, Çağla Şıkel ve Özge Ulusoy’un jüri üyesi olduğu festivalin sonunda İstanbul Özel Notre Dame de Sion Fransız Lisesi ve TED İstanbul Koleji’nden seçilen iki yetenekli dansçı, Tan Sağtürk Akademi’den bir yıllık burs ödülü kazandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.