Dayan Yüreğim... SON BÖLÜMÜYLE EKRANDA!

Dayan Yüreğim... SON BÖLÜMÜYLE EKRANDA!

Başrollerini Ece Uslu, Cansel Elçin, Nilay Deniz ve Berk Atan’ın paylaştığı, yönetmenliğini Deniz Çelebi Dikilitaş’ın üstlendiği ‘Dayan Yüreğim 13. ve bölümü ile 28 Nisan Cuma akşamı saat 20.00’de ekrana veda ediyor.

“Bir gün gelir… Aslın gider, suretinle kalırsın ortada…”

HER ŞEYİ BİLİYORUM!

Endemol Shine Türkiye’nin yapımcısı olduğu, başrollerini Ece Uslu, Cansel Elçin, Nilay Deniz ve Berk Atan’ın paylaştığı, yönetmenliğini Deniz Çelebi Dikilitaş’ın üstlendiği ‘Dayan Yüreğim’in final bölümünde tüm sorular yanıtını buluyor. ‘Dayan Yüreğim’, hafızalardan uzun süre silinmeyecek final bölümüyle 28 Nisan Cuma akşamı saat 20.00’de FOX’ta.

AV. FUAT KATİLİN PEŞİNDE

Elvan’ın ani ölümü Seray ve Selim’in hayatını tamamen değiştirirken, Av. Fuat ilk kez bu kadar yaklaştığı aşkı sonsuza dek kaybetmenin acısı içindedir. Elvan’ın katilini bulmayı her şeyden çok isteyen Av. Fuat, katilin ne kadar yakınında olduğundan habersizdir.

EKREM’E BÜYÜK TUZAK

Ekrem’in kendisini affetmeyeceğini anlayan İnci, Taner’i devreye sokar. Başına gelebilecekleri önceden tahmin eden Ekrem, Atıf için bir mektup bırakmıştır. Atıf bu mektupla birlikte her şeyi öğrenirken, Ekrem’in Seray için bıraktığı zarf İnci adına tam bir yıkım olur.

SERAY HAMİLE!

Geçmişine sünger çeken Seray, Atıf’ın bebeğine hamile olduğundan habersizdir. Şanallar’ın kendisine sunduğu maddi manevi her şeyi reddettiği gibi bu bebeği doğurmayı da reddeder. Atıf’a olan aşkını kalbine gömerken, Atıf da Seray’dan vazgeçer. Ancak bu dünyada mucizelere her zaman yer vardır…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.