Deli Aşk... VİZYONA GÜN SAYIYOR!

Deli Aşk... VİZYONA GÜN SAYIYOR!

CMYLMZ Fikir Sanat & Nu Look'un yapımcılığını üstlendiği, Cuma (10 Mart) günü vizyona girmeye hazırlanan “Deli Aşk”ta birbirinden ünlü isim filme konuk oyuncu olarak destek oldular.

Cem Yılmaz da kendi filmleri dışında yapımını üstlendiği ilk film olan “Deli Aşk”ta kendine has tedavi yöntemleri olan enteresan bir psikolog Şefik Ercan karakteri ile karşımıza çıkacak.

Cem Yılmaz’ın, Ekrem’in (Emrah Kaman) aşk acısına derman olmaya çalışacak Şefik Ercan karakterine dönüşebilmesi için sette saatler süren, özel saç ve makyaj çalışması gerçekleştirildi.

Senaryosunu geçtiğimiz yıl Kaçma Birader filmine imza atan Murat Kaman ve Emrah Kaman Kardeşler’in yazdığı filmin yönetmenliğini Murat Kaman ve Murat Dündar üstleniyor.

Maraş Dondurmacısı Ekrem’in sevdiği kız Neşe’nin kalbini kazanmaya çalışırken başına gelen komik olayların anlatıldığı filmin oyuncu kadrosunda;

 Emrah Kaman’ın yanı sıra Pelin Akil, Şafak PekdemirToygan AvanoğluNilperi ŞahinkayaBurak ÇelikGülhan Tekin gibi başarılı isimler yer alırken usta iki isim Cem Yılmaz ve Zafer Algöz de filme özel performanslarıyla konuk oluyorlar.

İŞTE FİLMİN KAHKAHA DOLU FRAGMANI

"DELİ AŞK" FİLMİNİN KAMERA ARKASI GÖRÜNTÜLERİ;

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.