Demet Akbağ... İKİ KEZ ALTIN PORTAKAL ALMIŞTI, ŞİMDİ JÜRİ BAŞKANI OLDU!

Demet Akbağ... İKİ KEZ ALTIN PORTAKAL ALMIŞTI, ŞİMDİ JÜRİ BAŞKANI OLDU!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde 7-14 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 60'ıncı Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde jüri başkanlığını Demet Akbağ yapacak.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Festival Başkanı Muhittin Böcek, 14 kategoride ödül verilecek Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’na tiyatro, sinema ve televizyona uzanan oyunculuk kariyeri boyunca unutulmaz projelere ve çok sevilen karakterlere hayat veren Demet Akbağ’ın başkanlık edeceğini duyurdu.

Bu yıl 7-14 Ekim’de düzenlenecek festivalin başkanlığını Muhittin Böcek, idari direktörlüğünü Av. Cansel Tuncer, yönetmenliğini Dr. Ahmet Boyacıoğlu üstlenirken, sanat yönetmenliğini Başak Emre, Antalya Film Forum direktörlüğünü Armağan Lale ve Pınar Evrenosoğlu yürütecek.

Altın Portakal ödüllerinin sahiplerini bulacağı Ulusal Uzun Metraj, Ulusal Belgesel, Ulusal Kısa Metraj Film Yarışmaları ve Uluslararası Yarışma’da toplam 1 milyon 275 bin lira değerinde ödül dağıtılacak.

Antalya Film Forum 10’uncu yaşında beş ayrı platformda toplam 550 bin lira değerinde ödül vermeye devam edecek.

Geçen yıl başlatılan Edebiyat Uyarlaması Senaryo Yarışması da ikinci yılında 120 bin lira değerinde ödül vererek edebiyat ve sinema dünyasına desteğini sürdürecek. 

Kaynak:diken.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.