Demet Akbağ ile Çok Aramızda... ŞAKALAMAYA TAM GAZ DEVAM!

Demet Akbağ ile Çok Aramızda... ŞAKALAMAYA TAM GAZ DEVAM!

"Demet Akbağ ile Çok Aramızda" Pazar gecesine kahkaha getirmeye devam ediyor. "Demet Akbağ ile Çok Aramızda " yeni bölümüyle 4 Aralık Pazar saat 20.00'te Show TV'de.

Türkiye’nin en ünlü isimlerini şaka listesine bir bir ekleyen Akbağ bu hafta da İvana Sert, Mahmut Tuncer, Simge Sağın ve Seyyal Taner’i şakaladı!

İvana Sert, Metin Arolat’ın daveti ile özel bir fotoğraf çekimi için Bodrum’a uçuyor! Tekne ile açılan ekip çekim başlarken teknenin etrafını saran botlar ve yapılan anonslar ile şaşkına dönüyor!

Gecenin ikinci şakasında ise Mahmut Tuncer kız istemek için gittiği evde karşılaştığı durumlar ile adeta sınavdan geçiriliyor. Mahmut Tuncer’in kendine has tepkileri izleyenleri gülmekten kırıp geçirecek!

Bölümün ilerleyen dakikalarında ise şakalanan isim Simge Sağın oluyor. Toplantı için yemekte arkadaşları ile buluşan Sağın, bir anda masaya gelen davetsiz misafir ve yaptıkları karşısında ne yapacağını şaşırıyor!

Bölümün son şakası ise Seyyal Taner’e! Sanatçı, düğün salonunda şaka ekibi tarafından çıkarılan gerginliğin ortasında kalacak! Yıllar sonra Demet Akbağ ile Çok Aramızda programında izlenecek olan Taner, kahkaha tufanına ortak oluyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.