Demet Aktaş... İLK ALBÜM, İLK KLİP!

Demet Aktaş... İLK ALBÜM, İLK KLİP!

Aktif olarak 12 senedir sahne hayatına devam etmekte olan Demet Aktaş uzun yılların vermiş olduğu sahne deneyimi ve birikimi ile birlikte “Yol Ver” İsimli albümünü sizlere sunmanın sevincini yaşıyor.

Ankara doğumlu olan Demet Aktaş, üniversite öğrenimini tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşti. İstanbul’da 1 yıl süre Doğulu Sanat Merkezinde, Nil Gülsoy’dan şan eğitimi aldı.

Müzik hayatına Hülya Avşar’a ve Gökhan Özen’e vokal yaparak başlayan Demet Aktaş, İstanbul da birçok mekânda sahne alarak çalışmalarını sürdürdü. 2006 yılından itibaren ise  Kıbrıs’ta sahne çalışmalarını hızlandırdı. Kıbrıs’ta Kayahan, Bülent Ersoy, Serdar Ortaç gibi birçok sanatçı ile sahnesini paylaştı.

Aktif olarak 12 senedir sahne hayatına devam etmekte olan Demet Aktaş uzun yılların vermiş olduğu sahne deneyimi ve birikimi ile birlikte “Yol Ver” İsimli albümünü  sizlere sunmanın sevincini yaşıyor. 

Albümün ilk klibi Tamer Aydoğdu yönetmenliğinde, sözleri Sezen AKSU müziği Arto Tunçboyaçıyan'a ait "Onu Alma Beni Al" şarkısına çekildi. Midas stüdyolarında çekilen, renkli görüntülerin yer aldığı klipte Gencer Savaş Bandosu eşlik etti. 

Albümde; Onu Alma Beni Al (Sezen Aksu), Aşk Ertesi (Zeyno), Ağla (Zeyno), Maalesef (Hakkı Yalçın) ve Yıllanmış Eşya (Derya Bedavacı) şarkılarının düzenlemesi Suat Sakarya’ya, Yol Ver (Ersay Üner) isimli şarkının aranjörlüğünü ise Gürsel Çelik ve Suat Sakarya’nın yapmış olduğu şarkının iki farklı versiyon yer almakta.

Tüm şarkıların vokal koçluğunu Cihan Okan, albüm fotoğraflarını Zeynel Abidin, Stil danışmalığını ise by Coşhar  yaptı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.