Demir Atlı Gringo... ÇEKİMLER BİTTİ!

Demir Atlı Gringo... ÇEKİMLER BİTTİ!

Türk sinemasının en etkili kovboy filmlerinden biri olacak ‘Demir Atlı Gringo’ nun çekimleri tamamlandı.

Yönetmenliğini Hasan Karcı’nın yaptığı filmde başrolleri Cengiz Güçlü ve Senem Ülker paylaşıyor. Çınarcık, Çatalca, Tuz Gölü, Beypazarı ve İspanya Almeria’da bulunan  Tabernas platolarında yapılan çekimler oldukça hareketli bir o kadar da neşeli geçti.

Absürt komedi ağırlıklı filmde ünlü komedi oyuncusu Sinan Bengier’de kötü adam rolündeki müthiş performansıyla her rolün adamı olduğunu bir kez daha kanıtladı. Ekim ayında İspanya Almeria tabernas’ta düzenlenecek olan Western film festivalinde ülkemizi temsil edecek olan film daha sonra Fransa ve İtalya’da yapılacak film festivallerine de katılacak.

Festivallerin ardından Türkiye’de vizyona girecek olan ‘Demir Atlı Gringo’nun başrol oyuncularından Cengiz Güçlü, filmle ilgili olarak ‘’Değişik ve ilginç içeriğiyle oldukça beğeni toplayacağına inanıyorum. Ama seyircinin çok ama çok güleceğinin garantisini şimdiden verebilirim.

Filmimizde günümüzde yaşanan birçok olay çok güzel esprilerle hiciv ediliyor. Örneğin paralel olan veya olmayan şerifler var. Meksikalı haydutların posta arabası soygununda çaldıkları paraların ayakkabı kutularının içersinden çıkması var. Bunun gibi pek çok olay filmde mizahi anlamda hicvediliyor.

Hepsini söylemeyeyim de seyirciler filmde görsünler. Dediğim gibi filmimizi seyircinin çok beğeneceğinden ve çok güleceğinden eminim. Umarım yutdışındaki festivallerde de başarılı oluruz ve böylece Türkiyemizi en iyi şekilde temsil ederiz.’’ dedi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.