Deniz Seki... 20. SANAT YILINI BOSTANCI KONSERİYLE KUTLADI!..

Deniz Seki... 20. SANAT YILINI BOSTANCI KONSERİYLE KUTLADI!..

Deniz Seki, meslek hayatının 20. yılını önceki akşam Event 34 ‘ün organizasyonunu gerçekleştirdiği Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşen muhteşem bir konserle kutladı.

Aylardır bu geceye hazırlanan Deniz Seki, şarkıları ve performansıyla konser alanını dolduran binlerce kişiyi adeta mest etti.

Her konserinde muhteşem sahne enerjisi ve performansıyla izleyenleri kendisine hayran bırakan  Deniz Seki, Bostancı konserinde dünden bugüne hit olmuş şarkıları ve sahnede söylemekten keyif aldığı özel repertuarından seçtiği şarkılarla 20. yılını kutladı.

Deniz Seki’nin muhteşem 20’nci yıl konserinin en güzel anlarından biri bu geceye özel hazırlanan videoydu. Meslek hayatında geçirdiği başarılarla dolu 20 yılı yansıtan videoyla büyük alkış alan Deniz Seki, özel tasarlanmış sahnesi ve dev prodüksiyonu ile de büyük beğeni topladı. Deniz Seki konserinde Dile Kolay, Yakamoz, Seni Seveni Sev, Acele, Ağlamak Yok, Zor Mu?, Kop Gel Günahlarından, Suya Hapsettim, İyisin Tabii, Hayat 2 Bilet gibi pek çok hit olmuş şarkısının yanı sıra yeni albümünden yepyeni şarkılarını da ilk defa burada seslendirdi.

Konserinde Gülşah Saraçoğlu imzalı 2 ayrı kostüm giyen Deniz Seki ilk yarıya oldukça iddalı bir pelerinin içine giydiği uzun saçaklı mayosu ile çıktı. Sahneye havadan sarkan bir salıncak ile inen Deniz Seki ikinci bölüme de bir istiridye kabuğu içinden çıkarak başladı. Seki’nin bu bölümde giydiği yeşil tuvaleti de göz doldurdu.

Sezen’e Mesaj

Yeni albümü için stüdyoda olduğunu söyleyen Deniz Seki, albümde “En kıskandığım şarkı” dediği sözü ve bestesi Sezen Aksu’ya ait “Gidemem”i de okuyacağını  sahnede müjdeledi.

Sezen Aksu’ya olan sevgisini “İyi ki hayatımızda Sezen Aksu var. Duygularımıza tercüman oluyor. Onunla aynı yüzyılda yaşamaktan mutluluk duyuyorum.

En zor dönemlerimde yanımda öyle bir oldu ki. Ona ne kadar teşekkür etsem az. Onu çok seviyorum…Buradan selam olsun “ cümleleriyle dile getirdi.

 Deniz Seki ‘yi 20’nci sanat yılında verdiği konserde Simge Sağın, Reyhan Karaca gibi isimler yalnız bırakmadı…

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.