Deniz Seki... 'ÇİLEHANE'Yİ 'VERİMHANE'YE DÖNÜŞTÜRDÜ!

Deniz Seki... 'ÇİLEHANE'Yİ 'VERİMHANE'YE DÖNÜŞTÜRDÜ!

Son dönemde ses getiren sahne çalışmalarının dışında kısa sürede verdiği kilolarla da kendinden söz ettiren Deniz Seki önceki gece Bodrum’da sahne aldı.

Sezen ‘e sahneden kutlama…

Son dönemde ses getiren sahne çalışmalarının dışında kısa sürede verdiği kilolarla da kendinden söz ettiren Deniz Seki önceki gece Bodrum’da sahne aldığı People da Fulya Terim , Buse ve Volkan Bahçekapılı ,Merve ve Ahmet Baran Çetin, Şahsal Büyüka, Yonca Evcimik, Muzi Karaata gibi ünlü isimleri ağırladı.

Göz alıcı enerjisi ,repertuarı ve sahnesiyle izleyenleri kendine hayran bırakan Deniz Seki bir ara sahne den Sezen Aksu ‘nun doğum gününü “Hani deselerdi ki ömründen bir saat, bir gün ,üç gün her neyse veririmsin Sezen Aksu’nun ömrü uzasın diye bir şey deseler ben gerçekten ömrümden feda edip onun ömrü uzasın diye kendi ömrümden ona ömür vermek isterim.

O kadar kıymetli bir ozan ,o kadar kıymetli şair , şarkıcı, yorumcu, besteci. Seni çok seviyorum Sezen Aksu… İyi ki doğdun…” cümleleriyle kutlarken kendisini dinlemeye gelenlerden “İyi ki doğdun Sezen…” diyerek alkış istedi.

 

Sezen Aksu cezaevinde Deniz Seki ‘ye mektup yazmış mektubunda “Çilehaneyi verim haneye dönüştür” diye nasihatte bulunmuştu.

Deniz Seki yeni albümünde sözü ve müziği Sezen Aksu imzalı “Gidemem” şarkısını okuyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.