Deniz Seki... DEMİR PARMAKLIKLAR ARKASINDA ZENGİN OLDU!

Deniz Seki... DEMİR PARMAKLIKLAR ARKASINDA ZENGİN OLDU!

Ünlü Şarkıcı Deniz Seki Cezaevinde Yatarken, sürpriz ve büyük Bir Anlaşmaya İmza Attı!..

Deniz Seki, cezaevinde büyük bir anlaşmaya imza attı. Tahliye olduktan sonra vereceği ilk 20 konserin haklarını 'Kirli Kedi' adlı booking şirketine satan ünlü şarkıcı, 1.6 milyon TL kazandı.

Cengiz Semercioğlu bugünkü köşesinde Deniz Seki'yi yazdı.

"Adım adım gerçekleşiyor dediğim. Cezaevine düşen sanatçının şöhreti biter, parası biter, itibarı biter ama Deniz Seki bunların hiçbirini kaybetmedi. Şöhreti devam etti. Şarkılar yaptı, onlara klipler çekildi, kitap yazdı, hatta dizide bile oynadı... İtibarını hiç kaybetmedi.

Ülkede pek çok insan onun fazlasıyla ağır bir cezaya çarptırıldığına, herkese yeniden yargılanma yolu açılırken onun cezaevinde haksız yere yattığına inanıyor. Peki ya parasını? Ekonomik olarak zor günler geçirdi, evini satmak zorunda kaldı ama o konuda da düze çıkmayı başardı sonunda. 

5 Haziran 2017’de tahliye olacak Deniz Seki. Açık cezaevi hakkını kullanmadığı için, orada elde edeceği izin hakları da düşülürse belki bir-iki hafta daha erken bile çıkabilecek. Kabaca 10.5 ayı var özgürlüğüne kavuşmasının. Ve bu hafta içinde büyük bir başarıya imza atarak cezaevinde 1.6 milyon lira kazandı Deniz Seki. Hayır, piyango falan çıkmadı. 

En iyi bildiği ve yaptığı işten, müzikten kazandı bu parayı Deniz Seki. Cezaevinden çıkacağı 5 Haziran 2017’den sonra vereceği ilk 20 konserinin haklarını sattı. 20 konser için 1.6 milyon liraya anlaştı Deniz. Konser başına 80 bin lira demek bu. 

Sanatçıların konserlerine peşin para ödeyen 'Kirli Kedi' adlı booking şirketiyle yapıldı bu anlaşma. Yapılmakla kalmadı bu hafta içinde 1.6 milyon lira peşin olarak Deniz Seki’nin hesabına yatırıldı bile. Yaklaşık iki yıldır cezaevinde olan bir sanatçı için büyük bir başarı bu. 

Çünkü kaşesinden hiçbir şey kaybetmemiş, hatta üzerine koymuş bir şekilde cezaevinden çıkmış olacak Deniz Seki. Sanatçının 20 konserlik maratonu 2017 Haziran sonundan itibaren planlanıyor. Bu anlaşmanın Deniz’in moralini çok yükselttiğine ve şimdiden konserlere hazırlandığına eminim.

Ha gayret sevgili Deniz, seyirciyle buluşmana az kaldı"

 

 

Kaynak:Cengiz Semercioğlu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.