Deniz ve Güneş... İŞİTME ENGELİNE DİKKAT ÇEKİYOR!..

Deniz ve Güneş... İŞİTME ENGELİNE DİKKAT ÇEKİYOR!..

Başrolünü Şafak Pekdemir ve Burak Serdar Şanal’ın paylaştığı Deniz ve Güneş filmi, senaryosunda yer verdiği işaret diliyle işitme engeline karşı farkındalık yaratıyor

1 Haziran’da vizyona girmeye hazırlanan filmi izleyecekler, aşkın engel tanımadığının bir kez daha farkına varırken oyuncuların çekim öncesi öğrendikleri işaret dili ile sergiledikleri performansa hayran kalacaklar. 

Deniz (Burak Serdar Şanal)’ in, sözde nişanlısı ile gittiği Burgazada tatilinde Güneş (Şafak Pekdemir Mengü ) ile karşılaşmaları sonucu aralarındaki aşkı konu alan filmi izleyecekler

Güneş’i işitme engelli sanan Deniz’in işaret dilini öğrenip Güneş ile konuşmaya başlamasıyla aralarında yaşanan benzersiz tutkuya ve aşkın hikayesine tanık olacaklar. 

Yönetmenliği Barış Denge’nin, yapımcılığını MT Film Prodüksiyon olarak , Mehmet Toptan ve Yaşar Tolga Bozkurt’un, yürütücü yapımcılığını ise ATS Film Yapım, Özge Şenocak Polat’ın üstlendiği filmin senaryosu ise Yaşar Tolga Bozkurt’a ait.  

Filmin diğer oyuncu kadrosunda ise Melissa Giz Cengiz, Eylül Öztürk, Yaşar Tolga Bozkurt, Ayşen İnci, Levent Özdilek, Yener Gürsoy , Seda Oğuz , Selahattin Taşdöğen ve Bilionera şarkısıyla Otilia Bruma yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum