Derya Şen - Hasan Ballıktaş... "BİZİMKİSİ HALK TİPİ AŞK"...

Derya Şen - Hasan Ballıktaş... "BİZİMKİSİ HALK TİPİ AŞK"...

Kanal 7 ekranlarının başarıyla yoluna devam eden “Elif” isimli günlük dizi filmi gündemden düşmüyor. Elif karakterinin yaşadığı dram dolu hayatı konu alan yapım Tülay ve Veysel karakterlerinin yaşadığı aşk ile şenleniyor.

Kanal 7 ekranlarının başarıyla yoluna 3 sezondur devam ettiği “Elif” isimli günlük dizi filmi oyuncularının da ilginç açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Elif karakterinin yaşadığı dram dolu hayatı konu alan yapım Tülay ve Veysel karakterlerinin yaşadığı aşk ile şenleniyor.

Tülay karakterine hayat veren ekranların güzel oyuncusu Derya Şen ve Veysel karakterini canlandıran usta oyuncu Hasan Ballıktaş, iyi bir uyum yakaladıklarını dile getirdiler.

Oynadıkları karakterin doğaçlamaya çok uygun tipler olduğunu söylerken bu fırsatı her yakaladıklarında kullandıklarını ifade ettiler. Güzel oyuncu Derya Şen “Herkesin yaşadığı bir aşkı izleyicimizin gözleri önünde neşesi ve hüznüyle yaşıyoruz.

Bizim ekranda yaşadıklarımız herkesin yaşayabileceği durumlar bu yüzden de bizim ilişkimiz çok sevildi.

Senaristlerimiz magazin dünyasında yaşanan sahte ve elden ele dolaşan bir ilişki değil de, halkın içinde yaşadığı aşkı ekranlara taşıyınca kabul gördü” dedi.

Ayakları yere basan hikâyesiyle “Elif” isimli günlük dizi film 22 ülkeye satılırken, yurtdışına en çok bölüm satan yapım olma özelliğini de elinde tutuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.