Derya Tuna... DEPREME DOĞUM GÜNÜ PASTASINI ÜFLERKEN YAKALANDI!

Derya Tuna... DEPREME DOĞUM GÜNÜ PASTASINI ÜFLERKEN YAKALANDI!

Derya Tuna, 6.6 şiddetindeki depreme tam da 52'nci yaşına girdiği sırada pastasının üzerindeki mumları üflerken yakalandı. Oğlu İdo ve yakın dostları Derya Tuna'yı alkışlayıp mutluluk dilerken aniden her yer sallanmaya başladı. İŞTE O ANLAR!

Tuna'nın depreme yakalandığı anı gösteren video dünya basınının da ilgisini çekti. Daily Mail internet sitesi Tuna'nın deprem nedeniyle yarıda kalan doğum günü kutlamasını "İnanılmaz video" diye yayınladı.

Sitenin okurları da o görüntülere yorum yağdırdı. Bazıları "Belki de bir daha hiç doğum gününü kutlamak istemeyecek" dedi.

Bir okur da kutlama sırasında meydana gelen sarsıntının ardından İdo'nun ve diğer konukların davranışlarına bakarak "Doğum günü videosu etkileyici. Türklerin deprem sırasında böylesine sakin davrandığını görmek ilginç. Özellikle de kamerayı kullanan kişinin. Neden, çünkü onlar depreme alıştılar. Eğer ben böyle bir depreme yakalansaydım çok derin bir panik yaşardım ve bundan kurtulmam hiç de kolay olmazdı" yorumunu yazdı.

 Derya Tuna'nın yeni yaşını kutlarken depreme yakalanmasına ilişkin videoya çok sayıda "böyle şanssızlık olur mu "yorumu geldi.

İŞTE DEPREM ANI!...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.