Didem Balçın... 'SELCAN HATUN'A SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞMURU !..

Didem Balçın... 'SELCAN HATUN'A SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞMURU !..

Didem Balçın’a canlandırdığı Selcan Hatun karakteri yüzünden sosyal medyada tepki yağıyor!

Sevilen oyuncu Didem Balçın, Diriliş Ertuğrul’da canlandırdığı Selcan Hatun rolüyle büyük ilgi uyandırıyor. Oyuncuya sosyal medya üzerinden, canlandırdığı hırsı ve entrikalarıyla tanınan Selcan rolü yüzünden tepki dolu mesajlar yağıyor.

Oyuncunun rolünü başarıyla canlandırması ve inandırıcı olduğu için, takipçiler dizide yaptığı kötülükleri sosyal medyada konuşuyor ve yorumlar yazıyorlar. Oyuncunun sayfasında, özellikle dizinin yayınlandığı akşamlarda, “Selcan Hatun olarak sana çok kızgınım!”, “Dün akşam bizi yine sinir ettin”, “Dizideki rolün yüzünden sana gıcık olmaya başladım” gibi ilginç yorumlar yer alıyor.

Didem Balçın, tarafından hayat verilen Selcan Hatun karakteri, bir bey kızıdır. Daha sonra Gündoğdu Bey ile evlenir. Gündoğdu’nun Kayı Boyu’nun hükümdarı olması Selcan’ın en büyük arzusudur. Bu uğurda Ertuğrul ve Gündoğdu kardeşlerin arasına girmekten, çekişmeyi alevlendirmekten çekinmez. Selcan Hatun hem at binmekte hem de ok kullanmakta ustadır, herkes onun bu becerilerine hayrandır.

Selcan Hatun, kocasının her zaman yanında olan, onu hiç yalnız bırakmayan, ezdirmeyen ve bunun için ne gerekiyorsa yapan, çok güçlü bir karakter. Entrikacı ve hırslı bir kadın olsa da, yaşadığı koşullar onun böyle davranmasını gerektirmektedir. Selcan Hatun, kendi fikirleri olan, gerektiğinde eşinin bakış açısını değiştirmek için çabalayan hatta bu uğurda canını vermeyi bile göze alan bir kadın.

“Tam bir Osmanlı kadınını oynuyorum”

Oyuncu Didem Balçın, aykırı bir karakter oynadığı için böyle tepkiler almasının doğal olduğunu, Diriliş Ertuğrul projesinin bir parçası olduğu için çok mutlu olduğunu ifade etti. Didem Balçın, Selcan Hatun karakteriyle ilgili düşünce ve duygularını ise şöyle aktardı: “Bir bey kızı Selcan Hatun… Dönemin iktidar hırsını ve mücadelesini yansıtan, eşinin bey olması için varını yoğunu ortaya koyan ilginç bir karakter. Severek ve değer vererek oynuyorum. Duygularımı anlatmam çok zor. Gerçekten inanılmaz. Her bölüme bireysel olarak da ekip olarak da ayrı bir özenle hazırlanıyoruz. Ata binmeyi kılıç kuşanmayı zorlu eğitimlerle öğrendik. Birbirinden güzel el emeği göz nuru kostümlerle keyifle tam bir Osmanlı kadınını canlandırıyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.