Dilek Hanif... SONBAHAR-KIŞ KOLLEKSİYONU!..

Dilek Hanif... SONBAHAR-KIŞ KOLLEKSİYONU!..

Başarılı bir moda perakende markası ile işbirliğine imza atarak tasarımlarını uygun fiyatlara moda severlere sunan Dilek Hanif, 2015-2016 Sonbahar-Kış Koleksiyonunu 6 Ekim 2015 tarihinde Soho House İstanbul’da düzenlenen bir defile ile tanıttı.

Haber; Mehmet KARADEMİR

Başarısının sırrını, işini çok sevmeye, işine saygılı olmaya ve kendini müşterisinin yerine koyup, kıyafeti ona göre dikmeye bağlayan, kara kalem, desen çalışması, kumaş boyama gibi dersler alarak kendini her konuda yetiştirmeye özen gösteren Dilek Hanif'i bu gecesinde başta Aynil Sigorta Aracılık Hizmetleri'nin kurucularından işadamı ve magazinkolik.com editörü Mehmet Karademir, moda yazarı ve bloger Ümit Temurçin, Didem Soydan, Işıl Rençber, Ebru Şallı, Ayşe Tolga, Tanem Sivar, Berrin Zorlu, Suna Vidinli,Elif Gönlüm, Ayşe Kucuroğlu, Burcu Ziyal, Tamer Yılmaz, Hakan Öztürk, Özlem Güsar, Lale Çangal, Seda Kaşıbeyaz, İpek Köse, Nevşah Karamehmet gibi basın, medya ve cemiyet hayatının seçkin isimleri yalnız bırakmadı.

İlk markası Dilek Hanif Line’ı 1990 yılında yaratan küçük bir atölyede yarattığı modelleri zamanla Türkiye sathında yayılan Özel “Couture” kıyafetler tasarlamaya başladıktan sonra Hülya Avşar’la zirveye çıkan Dilek Hanif, misafirlerini tek tek kapıda karşıladı.


Üstünde Dilek Hanif imzalı yeni kolleksiyondan siyah dantel bir elbise ile geceye katılan kaleci Rüştü Rençber'in eşi Işıl Rençber, şıklığı, zerafeti ve düzgün fiziği ile gecenin en çok dikkat çeken isimlerinden biri oldu.


Yeni kreasyonundan siyah sade ve şık bir elbise ile geceye katılan Dilek Hanif'in üzerindeki tasarım konuklar tarafından büyük beğeni topladı.


Kolleksiyonunun büyük bir bölümünde dantel, tül, şifon ve tüy kullanan Dilek Hanif'in 'Hot Couture' cizgisindeki şaşası ve farklılığı adeta günlük ve abiye kıyafetlerde ki tasarımlarınada yansıyordu.

‘Dilek Hanif for Koton Koleksiyonu’nun tasarımcısı Dilek Hanif ve Koton Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz'ın açılış konuşması ile başlayan gecede Yılmaz“Türk moda dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Dilek Hanif ile yeni sezonda da çok özel bir koleksiyon hazırladık. Dilek Hanif’in zarif ve fark yaratan çizgisini Koton mağazalarında moda tutkunları ile buluşturuyor olmak bizim için çok gurur verici.


Dilek Hanif “ bizim gibi güçlü bir marka ile geçen sezon büyük bir heyecanla başlattığımız iş ortaklığımız, ‘2015-16 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’ ile devam ediyor ve ben yine aynı heyecanı hissediyorum. 


Ulaşılabilir fiyatlara, uygun lokasyonlarda moda severler ile tasarımlarımı buluşturma şansını yakaladığım bu özel proje, benim kariyerimde çok önemli bir yere sahip. Ana temalarını ‘koyu romantizm’ ve ‘grafik kesim’ olarak belirlediğimiz 38 parçadan oluşan ‘ 2015-16 Sonbahar- Kış Koleksiyonu’, romantik ruh ve siluetleri bir araya getiren tasarımların yanı sıra 60’lara referans veren şekil ve modern kesimler sunuyor. Moda severleri Koton mağazalarında yine ayrıcalıklı bir şıklık ile buluşturacağımıza inanıyorum.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.