Dilek Türkan... ‘SUYA SÖYLEDİM’ ALBÜMÜ İLE SEVENLERİNİN KARŞISINDA!

Dilek Türkan... ‘SUYA SÖYLEDİM’ ALBÜMÜ İLE SEVENLERİNİN KARŞISINDA!

Huzur veren sesi ile sevenlerinin uzun süredir beklediği Dilek Türkan’ın Suya Söyledim albümü Sony Music etiketiyle müzikseverlerle buluşuyor.

Dilek Türkan’ın ikinci solo albümü olan ‘‘Suya Söyledim’’de 10 şarkı yer alıyor.Prodüktörlüğünü Derya Türkan ile beraber üstlendiği albümde ‘Mazi Kalbimde’ tangosunun bestecisi  Necip Celal Andel, Neveser Kökdeş, Bedri Noyan gibi bir çok değerli isim yer alıyor.

 

https://www.youtube.com/watch?v=U2dtE4KgNPg

 

Dilek Türkan, ‘Suya Söyledim’ albümünde Türk Müziği’nin en sevilen şarkılarını Alp Ersönmez ve Cenk Erdoğan’ın yepyeni düzenlemeleriyle masalsı ve kendine özgü bir tarzla yeniden yorumluyor. ‘Suya Söyledim’ albümünde ayrıca sözleri Sezen Aksu ve Bülent Ortaçgil‘e, müziği ve düzenlemesi ise Erkan Oğur’a ait ‘Bir Ömürlük Misafir’ adlı şarkıyı ilk kez seslendiriyor.

Barış Güleç’in çektiği su altında gerçekleştirilen albüm kapak fotoğrafları, albüm isminden esinlenerek çekilmiş görüntülerden oluşuyor.

Dilek Türkan’ın ‘Suya Söyledim’ albümü müzik marketlerdeki yerini alıyor.. Albümün sözü ve bestesi Erol Sayan a ait olan çıkış şarkısı ve yönetmenliğini Tan Tunçağ’ın üstlendiği  ‘Bana Bir Aşk Masalından’ video klibiyle de aynı anda ekrandaki yerini alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.