DİZİ SETLERİ TV'DEN ÖNCE 'PERISCOPE' DA !..

DİZİ SETLERİ TV'DEN ÖNCE 'PERISCOPE' DA !..

Yaz boyunca ekranlarda boy gösteren dizilerin ünlü oyuncuları set arasında yaptıkları Periscope (@Periscope) canlı yayınlarıyla hayranlarına keyifli dakikalar yaşatıyor.

Yaz aylarında da televizyon ekranları dizilerle dopdulu. Herkesin tatil yaptığı dönemde setlerde çalışmak zorunda olan dizi yıldızları ise eğlenceyi setten hayranlarına Periscope ile ulaşıp canlı yayın yapmakta buluyor. Genç kızların yeni gözdesi Gökhan Keser bu isimlerden sadece biri. Yeni dizisi “Sen Benimsin” in setinde yapacağ ıcanlı yayını resimi Twitter hesabı @gokhankeser’den duyuran ünlü oyuncunun set ekibiyle birlikte yaptığı yayın, yüzlerce kişi tarafından izlendi.

Dizi setinden Periscope canlı yayını yapmayı seven bir diğer ekip ise “İlişki durumu: Karışık” dizisi ekibi. Oyunculardan @pamirpekin ve @edaeceu setten yaptıkları Periscope yayınlarında keyifli anlara imza atıyorlar. İkilinin binlerce hayranı,bu yayınlar esnasında sordukları sorularla da yayını yönlendiriyor.

“İnadına Aşk” dizisi oyuncular da setten sık sık canlı yayın yapan bir başka ekip. @inadinaaskdizi hesabından dizinin kamera arkası pek çok görüntüsüne de ulaşan dizi hayranları hem bu hesaptan, hem de @FOXTurkiye hesabından Periscope yayını duyurularına da ulaşabiliyor. Dizi oyuncuları ilk bölüm öncesi yaptıkları Periscope yayınıyla da hem hayranlarına merhaba dedi, hem de diziyi izlemeye davet etti. Bu yayın binlerce dizi hayranı tarafında izlendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.