Dj Faruk Sabancı...-11DE SUYA DALDI!..

Dj Faruk Sabancı...-11DE SUYA DALDI!..

Yeni albüm çalışmalarına başlayan ünlü Dj Faruk Sabancı,soğuğa meydan okudu...

Arkadaşları ile birlikte tatil için yurt dışına çıkan Faruk Sabacı, tatilinin Ukrayna ayağında geçtiğimiz günlerde bir ritüel doğrultusunda kendisini -11 derecede buz gibi soğuk sulara bırakarak tüm dikkatleri üzerine çeken Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i anımsatan görüntülere imza attı. 

Ukrayna'nın kuzeyinde yer alan bir tatil bölgesinde arkadaşları ile tatil yapan Sabancı, arkadaşları ile girdiği iddia sonucunda cesaret ve dayanıklılığın sınırlarını zorladı. Dostları ile girdiği iddia doğrultusunda soğuğa ve doğaya meydan okuyan genç Sabancı, herkesin şaşkın bakışları arasında kendisini suya bıraktı.

Termometrelerin -15 dereceyi gösterişine aldırış etmeden buz gibi suyun içinde objektiflere poz veren Faruk Sabancı, bu anlardaki görüntülerini sosyal medya hesaplarından da paylaşmayı ihmal etmedi.

Öte yandan Paylaştığı fotoğraflarda takipçilerini ''Lütfen tek başınıza ve doktorunuzun onayı olmadan denemeyin. Çok üşüyorsunuz'' sözleri ile uyarmayı da ihmal etmeyen Sabancı, sosyal medya hesaplarını mesaj yağmuruna tutan ve sağlık durumunu soran hayranlarına da ''Perfect'' diyerek karşılık verdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.