Doğukan Manço..."BABA OĞUL İLİŞKİSİNE AÇIM"!..

Doğukan Manço..."BABA OĞUL İLİŞKİSİNE AÇIM"!..

Emre Saygı’nın Younow’dan canlı yayınlanan Türkiye’nin ilk interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, ünlü DJ ve müzikprodüktörü Doğukan Manço oldu.

3. single'ı 'Yüzleşme'yi, genç yorumcu Funda ile birlikte hayata geçiren ve dikkatleri üzerine çeken Doğukan Manço, canlı yayında Younow takipçilerinin ve Emre Saygı’nın sorularına samimi açıklamalarda bulundu.

Baba Oğul İlişkisine Açım

Yakın zamanda baba olmak isteğini ve 2 erkek çocuğu olması istediğini dile getiren Doğukan Manço “Her şeyden önce sağlıklı bir evlat olsun.

Sağlıklı olması en önemlisi fakat benim erkek olmasını istememin sebebi benim baba oğul arasındaki ilişkiye açlığımdan kaynaklanıyor.

Çünkü ben babamı erken kaybettim. Yaşayamadığım çok fazla şey var. Bu arayı bir şekilde kapatmak istiyorum. Babamla paylaşamadıklarımı oğlumla paylaşırım.

Bu belki de benim bir defom! Allah tabi nasip ederse, cinsiyetinin ne olduğunun bir önemi yok. Ama oğlum olursa kesinlikle motor sporları yarışçı olmasını isterim.

Babam da yaşasaydı benimde  yarışçı olmamı desteklerdi.” dedi.

Drift İçin Piste Çıkınca Ben Olmuyorum 

Genel olarak sakin bir kişilik olduğunu fakat drift için piste çıktığı zaman kendinden geçtiğini belirten Doğukan Manço “Drift için piste çıktığım ve kabine girdiğim zaman da ben olmuyorum. Başka birisi oluyor. Bu adrenalinle ilgili bir şey.

Ada da da öyleydi. Başlangıç çizgisine giderken kalbin bateri atağına geçiyor. Acayip bir şekilde gidiyorsun. Bacağın falan titriyor. Ama başlangıçta düdük çaldığı zaman ben hiçbir şey hatırlamıyorum"dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.