Doğuş Çabakçor feat Ümit Besen... BU ŞARKI ÇOK KONUŞULUR!..

Doğuş Çabakçor feat Ümit Besen... BU ŞARKI ÇOK KONUŞULUR!..

11 yıllık DJ’lik ve prodüktörlük kariyerinde bugüne kadar Türkçe sözlü çalışmalara yer vermeyen Doğuş Çabakçor ilk defa Türkçe bir şarkıyla müzikseverleri selamlıyor.

Ali Atay'ın meşhur ettiği Yokluğunda parçasını özgün düzenlemesi ve Ümit Besen yorumuyla sunan Doğuş Çabakçor'un bu son çalışması çok konuşulacak.   

Ünlü DJ Doğuş Çabakçor; son dönemde popüler olan “house” müzik altyapılı Türkçe parçalara ilave olarak kullanılan “mızraplı tambur” ile uluslararası popülerliğini sürdüren etnik müziğe de göz kırpıyor.

Son olarak, sözleri Ali Atay ve Murat Onbul’a ait olan "Yokluğunda” parçasını Ümit Besen’in yorumu ve kendi düzenlemesiyle sunan Çabakçor, parçanın bu versiyonuyla adından söz ettirmeye hazırlanıyor. 

Son günlerde sosyal medyada da sıkça paylaşılan şarkının klibi de geçtiğimiz günlerde çekildi. Yönetmenliğini Gazali Görüryılmaz’ın yaptığı klipte ünlü model Özge Ulusoy yer alırken, BMW ve Samsung markaları da klibe sponsor oldu.

DMC etiketiyle müzik severlerle buluşan Doğuş Çabakçor ft. Ümit Besen – Yokluğunda şarkısının kayıtları Bayülken Studio’da yapıldı; parçanın mixing ve mastering çalışmalarına da Lütfü Bayülken imza attı.

Doğuş Çabakçor feat. Ümit Besen - Yokluğunda...

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.