Doping Hafıza… EĞİTİM DÜNYASINDAN SONRA ŞİMDİ DE OYUN DÜNYASINDA…

Doping Hafıza… EĞİTİM DÜNYASINDAN SONRA ŞİMDİ DE OYUN DÜNYASINDA…

İstanbul'un gözde etkinlik mekanlarından biri olan Zorlu PSM Skylounge, son günlerde teknoloji ve eğitim dünyasının gündemini meşgul eden bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Ünlü camiasının önemli isimlerinin de katıldığı etkinlikte, çocukların hafıza gelişimine yönelik özgün bir uygulama olan Doping Hafıza'nın yeni ve geliştirilmiş sürümü ile şirketin yeni oyunu "DopiVerse" de tanıtıldı.

 

Doping Hafıza ekibi, geçtiğimiz yıllarda evlerinde çocukları için kullandıkları uygulamayı daha da güçlendirerek bir üst seviyeye taşıdı. Etkinlik, özel bir yemek servisinin ardından katılımcılara yapılan etkileyici bir sunumla başladı. Sunumun başrolünde ise Doping Hafıza'nın CEO'su Mert Kalkavan, Yazılım Lideri Alperen Can ve Dopiverse oyun ekibi lideri Utku Dönertaş vardı.

dopinghafiza-mertkalkavan.jpg

Davetliler, yenilenen uygulamanın özelliklerini ve kullanıcı dostu arayüzünü merakla dinlerken, Doping Hafıza ekibi gelecek planları ve uluslararası projeleri hakkında da bilgi verdi. Etkinliğin son bölümünde katılımcıların soruları cevaplandırıldı ve bu üçlü, uygulamanın gelecekteki hedefleri ve uluslararası arenadaki vizyonunu açıkladı.

Lansmanda ayrıca okul öncesi çağdaki (6-9 Yaş) çocuklara yönelik “DopiVerse” adlı gene tamamen eğitim amaçlı bir oyun da tanıtıldı…

Sonuç olarak, Zorlu PSM Skylounge'da gerçekleşen Doping Hafıza ürün tanıtım etkinliği, teknoloji dünyasının öncü isimlerini ve ünlü simalarını bir araya getirerek, çocukların hafıza gelişimine yönelik yenilikçi bir adımın kapılarını araladı.

dopinghafiza-lansman-nurcansabur.jpg

Lansman toplantısına magazinkolik.com Genel Yayın Yönetmeni Nurcan Sabur'da katıldı... Şirketin CEO'su Mert Kalkavan hem Doping Hafıza'ya gelen yenilikler, hem de "DopiVerse" hakkında bilgilendirmelerde bulundu...

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.