DOWN SENDROMLU ÇOCUKLARLA SANATÇILAR İFTARDA BULUŞTU !..

DOWN SENDROMLU ÇOCUKLARLA SANATÇILAR İFTARDA BULUŞTU !..

Down sendromlu çocuklar, “Bir Mucize de Sen Yarat” projesi kapsamında düzenlenen iftar yemeğinde sanatçılarla bir araya geldi.

. Sümer Ezgü, Yılmaz Morgül, Furkan Palalı, Tolga Güleç, Yonca Evcimik, Fatma Toptaş, Sema Öztürk, Tuğçe Sarıkaya, Vatan Şaşmaz, Mine Çayıroğlu, Tarık Mengüç ve Aleyna Dalveren ile bol bol fotoğraf çektiren çocuklar iftarın ardından halı sahada top oynayıp doyasıya eğlendiler.

Down sendromlu çocukların aileleriyle sohbet eden Türk Sanat Müziği sanatçısı Yılmaz Morgül, “Bir mucize de sen yarat diyoruz down sendromlu çocuklar için. 16 yıldır başta down sendromlu çocuklar olmak üzere, lösemili çocuklar, otistik çocuklar, kimsesiz çocuklar gibi yüzlerce vakıf ve dernekle çalışıyorum. Yıllardır onlarla aynı yolda yürümenin onurunu yaşıyorum çünkü toplum olarak bu çocuklarımıza sahip çıkmamız gerekiyor. Onlara sevgimizi daha çok göstermemiz gerekiyor. Vereceğimiz sevgilerle onların tedavisini hızlandıralım” dedi.

Down sendromlu çocuklarla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Vatan Şaşmaz, “Normalde her Müslümanın Ramazan ayında zekat vermesi gerekiyor. Bizlerin de bir mesleki zekatları var bunun yanı sıra. Eğer ünlü olmanın avantajlarını kullanıyorsak, işte o avantajları böyle güzel kardeşlerimizle paylaşıyor olmak lazım. Her sene olduğu gibi bu sene de kardeşlerimizle yine beraberiz” dedi.

 

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.