Dr. Ali Çetin Kızılkaya..ALBÜMÜ İLE SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE DESTEK!..

Dr. Ali Çetin Kızılkaya..ALBÜMÜ İLE SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE DESTEK!..

''Asil Mucize'' albümü ile müzik dünyasına yeni bir soluk getiren Dr. Ali Çetin Kizilkaya, albümü ile sosyal sorumluluk projelerine de destek veriyor.

Haber; Mehmet KARADEMİR

Albümünün gelirinii sokak ve rehabilitasyon hayvanları yararına bağışlayan Çetinkaya'nın bu örnek davranışı sanat ve iş dünyasında takdirle karşılandı.


Dr. Ali Çetin Kızılkaya albümde yer alan ve kliplendirdiği “Mucize” ve “Sen Bilemedin” şarkıları internet ortamında da çok büyük ilgi gördü.


 “Asil Mucize” ile müzik dünyasına bomba gibi düşen Ali Çetin Kizilkaya ayrıca albümün çıkış parçası “Mucize” ve “Sen Bilemedin”e yaptığı klipleri ile sosyal medyada adeta fenomen oldu ve de Youtube'da yayınlanan "Mucize" klibi binlerce kişi tarafından izlendi.


İzmir doğumlu olan ve tıp eğitimini Kayseri’de Tıp Fakültesi’nde tamamlayan Çetinkaya şu an Medikal Estetik Uzmanı olarak görevini sürdürmekte.


Günlük yaşamında pozitif enerjisiyle de kendine hayran bırakan Çetinkaya, yıllardır down sendromlu çocuklar ve sokak hayvanları için mücadele etmekte ve başarılı çalışmalara imza atmakta.


İlk albüm gelirini down sendromlu çocuklar yararına bağışlayan Dr. Ali Çetin Kızılkaya, ikinci albümünün gelirinin bir kısmının hayvan barınaklarının iyileştirilmesi için kullanacak ve özellikle Sarıyer, Kısırkaya’daki barınak için çalışmalar yapacak.


Her ses, bir mucizenin parçası gibiydi adeta” diyen Ali Çetin Kızılkaya; müzikle mandolin çalarak tanıştı ve bir dönem Kayseri’de konservatuarda gitar ve temel müzik eğitimi aldı.


Öncesinde spikerlik ve seslendirme eğitimide alan, yaptığı bestelerini ve yazdığı sözleri tanınmış bir çok isme veren Çetinkaya ardından da “Düzgün Çocuklar” isimli bir grup kurdu.


Şu an müzik çalışmalarına  tam gaz devam eden Çetinkaya'nın hem tıp hem de müzik alanında ileriki dönemlerde ne gibi sürprizlere imza atacağı şimdiden merak konusu oldu bile.

İŞTE DR.ALİ ÇETİN KIZILKAYA'NIN "ASİL NUCİZE" İSİMLİ ŞARKISININ VİDEO KLİBİ...

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum