Dr. Murat Topoğlu... SAĞLIKLI ZAYIFLATAN SEBZELER!

Dr. Murat Topoğlu... SAĞLIKLI ZAYIFLATAN SEBZELER!

Show TV ekranlarında her sabah canlı olarak yayınlanan “Zahide Yetiş’le”nin bugün yayınlanan bölümünde sağlıklı zayıflama konusunda önemli açıklamalar yapan Dr. Murat Topoğlu, verdiği tariflerle sağlıklı zayıflamanın yollarını açıkladı.

BU SEBZELERİ YEMEDEN SAĞLIKLI ZAYIFLAYAMAZSINIZ!

Türkiye’nin en başarılı doktorları, yaşanmış insan hikayeleri, birbirinden ilginç yemek tarifleri, güzellik, moda, müzik, dalında uzman konuklar, hayatı kolaylaştıran püf noktalarının paylaşıldığı “Zahide Yetiş’le”de bugün; Dr. Murat Topoğlu ile sağlıklı yaşam ve sağlıklı zayıflamak için çok özel tüyolar verildi.

SAĞLIKLI ZAYIFLATAN SEBZELER!

Sağlıklı zayıflamak için tüketilmesi gereken sebzeler ve bu sebzelerin tüketilme yollarının açıklandığı “Zahide Yetiş’le”de, Dr. Murat Topoğlu önemli bilgiler verdi. Sağlıklı zayıflatan sebzeleri açıklayan Dr. Murat Topoğlu, bu sebzelerin diyet yapılırken kesinlikle tüketilmesi gerektiğini vurguladı. Dr. Murat Topoğlu’nun açıkladığı sebzeler arasında; patlıcan, kırmızı pancar, kuşkonmaz, havuç, domates, biber, pırasa, ıspanak, soğan, sarımsak ve turp yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum