Düğüm Salonu... SEYİRCİSİYLE İLK BULUŞMA!..

Düğüm Salonu... SEYİRCİSİYLE İLK BULUŞMA!..

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği yılın en olaylı düğünü “Düğüm Salonu”, özel gösterimiyle ilk seyriciyle buluşmasını İstanbul'da gerçekleştirdi.

Alkışlar ve tezahüratlarla salona giren film ekibi, sonuna kadar kahkahalarla izlenen filmin finalinde uzun uzun tebrikleri kabul etti.

İzmir Marşı’yla final yaparak alkışları toplayan “Düğüm Salonu”, adeta İzmir’in Buca semtinde çekilmesinin hakkını verdi.

Yönetmenliğini Hakan Algül’ün üstlendiği BKM yapımı “Düğüm Salonu”, Profilo ana desteğiyle 16 Mart’ta sinemalarda...

YILIN EN OLAYLI DÜĞÜNÜNE ÜNLÜLER AKIN ETTİ!

Senaryosunu Şahin Irmak’ın yazdığı, Hakan Algül’ün yönettiği “Düğüm Salonu” oyuncuları 13 Mart Salı günü gerçekleşen özel gösterimde, filmi davetlilerle birlikte ilk kez izledi.

Kimsenin evlenemediği bu sıra dışı düğün hikayesini izlemeye gelenler arasında Hayko Cepkin ve Aslı Kula, Yılmaz Vural ve ailesi, Asena Tuğal, Nevra Serezli, Göksel Kaya (Atatürk’e benzeyen adam), İlker Kızmaz ve Aslı Kızmaz, Gülhan Tekin, Güldüy Güldüy çocuk ekibi, Korhan Herduran, Mahir İpek, Ersin Korkut, Bedran Güzel, Bülent Emrah Parlak ve eşi Burcu Gönder Parlak, Saba Tümer, İbrahim Büyükak, Buray, Can Bonomo, Murat Eken, İlker Aksum, Tarık Ünlüoğlu ve Gülenay Kalkan, Sarp Apak, Gülay Afşar, Enis Arıkan, Ezgi Mola, Ceyhun Fersoy ve Begüm Öner, Damla Colbay, Emre Can Polat, Emre Taştekin, Tuğçe Karabayır, Uğur Bilgin gibi isimler vardı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.