"Dünya Güzellerim"... MACERALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR!..

"Dünya Güzellerim"... MACERALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR!..

Bloom Medya’nın, yönetmenliğini Mustafa Kotan’ın üstlendiği, Show TV’nin gezi & show programı Dünya Güzellerim dün akşam yayınlanan üçüncü bölümüyle Hindistan maceralarına devam etti.

Alışveriş çılgınlığının yaşandığı eğlenceli bölümde, birbirinden ilginç anlar ekrana geldi.

DEV KADRO HİNDİSTAN SOKAKLARINDA ALIŞVERİŞE ÇIKTI!

Dünya Güzellerim, Safiye Soyman ve Faik Öztürk çiftinin Hindistan sokaklarında dolaştığı ve alışveriş yaptığı renkli görüntülerle başladı. Faik Öztürk’ün Hint berberindeki maceralarının damga vurduğu programda, Banu Alkan’ın Hintli esnafla diyalogları eğlenceli dakikalara sahne oldu. Alışveriş sırasında herkese “Hey Hintli” diye seslenen Afrodit, Yeni Delhi çarşısının altını üstüne getirdi. Burcu Esmersoy’un Faik Öztürk ve Safiye Soyman ile katıldığı yoga dersi ise programın görülmeye değer anlarından biriydi. Yoga sırasında telefonla konuşan ve sonunda uyuya kalan Faik Öztürk; Burcu Esmersoy ve Safiye Soyman’ı gülme krizine soktu.

DİVA BÜLENT ERSOY FİLLE TUR ATTI!

 

Boola isimli 4 yaşındaki fil, Dünya Güzellerim’in ilgi odağı oldu. Fili muz ve şeker kamışı ile besleyen dev kadro sonrasında sırasıyla fille kısa bir tur da attı. Diva Bülent Ersoy’un, cesareti karşısında şaşıran Safiye Soyman, Banu Alkan, Burcu Esmersoy; “En yüreklimiz” yorumunu yaptı.

YENİ BÖLÜM TANITIMI YAYINLANDI!  

Dünya Güzellerim’in bölüm sonunda ekrana gelen yeni bölüm tanıtımında ise; Diva Bülent Ersoy ile Safiye Soyman’ın tren seyahati, Safiye Soyman’ın kendine has İngilizcesi ve Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan'ın otel odasında verdikleri ütüde sucuk ziyafeti şimdiden merak uyandırdı.

Dünya Güzellerim’in merakla beklenen 4. bölümü ile 12 Temmuz Çarşamba günü Show TV’de!

İşte Dünya Güzellerim’in 4. Bölüm tanıtımı!

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.