"Dünyanın En Radyo Programı`... TRT FM, BİR İLKE DAHA İMZA ATIYOR !..

"Dünyanın En Radyo Programı`... TRT FM, BİR İLKE DAHA İMZA ATIYOR !..

Ülkemizdeki radyo yayıncılığının 88. yılında, TRT Genel Müdürlüğü bir ilke daha imza atarak "Dünyanın En Radyo Programı` ile radyo severlerin karşısına çıkıyor...

TRT FM, daha önce denenmemiş bir programı hayata geçirerek ülkemizdeki radyo yayıncılığının 88. yılında, TRT Genel Müdürlüğü bir ilke daha imza attı.

TRT Genel Müdürü Sn. ŞENOL GÖKA'nın bir projesi olan bu çalışmada, hem kendisinin hem de TRT Radyo Dairesi Başkanı Sn. AMBER TÜRKMEN'in tam desteği var.

Radyonun etki alanını, gücünü, sempatisini her zaman yakından hissettirmek isteyen Sn. ŞENOL GÖKA ve TRT Radyo Dairesi Başkanlığı, DÜNYANIN EN RADYO PROGRAMI'yla bunu gerçekleştiriyor.

Türkiye'nin en geniş yayın ağına sahip ve en çok dinlenen radyo kanalı TRT FM'de, her perşembe 19:00-21:00 saatleri arasında Ankara, İstanbul ve İzmir stüdyolarından canlı ve eş zamanlı olarak üç radyocu ve bir program moderatörü canlı yayında.

TRT'den ERHAN KONUK, DOĞUŞ YAYIN GRUBU'ndan BAY J ve ERKAN YAVAŞ (Moderatör) ile MUZO her perşembe, canlı yayında bir konu başlığı üzerine hem sohbet edip hem de gerektiğinde tartışacak.

ERHAN KONUK TRT İSTANBUL RADYOSU'nda, BAY J ve ERKAN YAVAŞ (Moderatör) TRT İZMİR RADYOSU'nda ve MUZO TRT ANKARA RADYOSU'nda, birbirlerinden yüzlerce kilometre öteden birbirleriyle sanki aynı stüdyodan yayın yapıyormuş gibi, bu yayını gerçekleştirecekler.

Farklı düşüncelerin ifade edilmesiyle de, dinleyicilerimiz kendilerini renkli bir sohbetin içinde buluyorlar. Bu arada müzik seçimleriyle de her zaman iddiasını ortaya koyan programın, interaktif yapısı da dinleyicilerimizle düzgün ve kaliteli iletişimimizde büyük rol oynuyor.

Şimdi de teknik anlamda zorluklar içeren bu programın aynısını 19 Mart 2015 tarihinde, üç farklı ülkeden gerçekleştirmek için harekete geçilecek.

Belirlenen ülkeler AZERBAYCAN, ALMANYA ve BOSNA HERSEK. Bakü, Berlin ve Saray Bosna'dan yayını gerçekleştirmek için her türlü hazırlıklar yapıldıktan sonra bu yayın serisinin üç kıta (Amerika, Avustralya, Asya) ardından da üç okyanustan (Pasifik, Atlantik, Hint) yapılması konusunda da TRT olarak çalışmalar sürdürülecek.

Bu çalışmaların amaçlarından biri GUINNESS REKORLAR KİTABI'nda yer alması ve yayın yapılan Bakü, Berlin ve Bosna'daki radyocuların bu yayının devamını TRT çatısı altında bir başka programla devam ettirmeleridir.

Yani Bakü'den, Berlin'den, Bosna'dan Türkçe konuşan üç meslektaşımız, her hafta teknik olarak bu müthiş buluşmayla TRT FM'de olacaklar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.