Dünyanın en ünlü kadın kanalı Lifetime...ŞİFRESİZ OLARAK TÜRKİYE'DE!..

Dünyanın en ünlü kadın kanalı Lifetime...ŞİFRESİZ OLARAK TÜRKİYE'DE!..

Yurtdışında 150 milyon ücretli izleyicisi bulunan, ödüllü programları ve TV’de ilk kez yayınlanan filmleri, izlenme rekorları kıran reality showları, Türkiye’ye uyarlanan popüler formatları ile Lifetime® kanalı “Bu dünya benim” sloganıyla yayına giriyor.

Her sabah canlı yayınlarla, konusunda uzman konuklarla ve ünlülerle, aile psikolojisinden aile hukukuna, sağlık, güzellik, beslenme, moda, spor gibi tüm kadınların günlük hayatını ilgilendiren temalar işlenecek.

Lifetime®, şifresiz olarak Türksat 4A, D-Smart 37. kanal, Digiturk 52. kanal, Filbox 30. kanal, Turkcell TV+ 31. kanal üzerinden yayın yapacak. 

Lifetime® Türkiye Kurucu Ortağı ve İcra Kurulu Başkanı Esra Oflaz Güvenkaya kanalla ilgili; “32 yıldır başta ABD olmak üzere dünyanın pek çok ülkesinde özgün ve zengin içeriği ile tüm tv ödüllerini toplayan şifreli Lifetime® kanalını, Türkiye izleyicisi ile ücretsiz olarak buluşturmaktan gurur duyuyoruz.

Bütün şifresiz kanalların birbirine çok benzemeye başladığı ve şifreli kanalların çok pahalı sunulduğu günümüzde, ücretli kanal kalitesini ve içeriğini, ücretsiz olarak, tüm platformlarda halkımıza sunuyoruz.

Şifreli Lifetime®’ın, Türkiye’deki alışılagelmiş şifresiz televizyon içeriklerinden ayrışarak hem izleyicilerin hem de reklam verenlerin özlediği bir içeriğe sahip olduğuna inanıyoruz.” dedi. 

İçeriği çok zengin Lifetime® Türkiye’de kadın odaklı, interaktif gündüz kuşağından sonra prime kuşağında bol ödüllü global popüler formatların Türkiye’ye uyarlanmış programları, gece kuşağında ise suç/araştırma dizilerinden, ev dizayn formatlarına, aksiyon reality showlarından, paranormal kuşağına kadar tüm aileyi ilgilendiren pek çok farklı içerik yayınlanacak.  

Lifetime®, kadın odaklı olmakla beraber tüm ailenin zevkle seyredebileceği çok dinamik ve izleyiciye farklı bir deneyim yaşatacak genel yaşam ve eğlence kanalı olacak.

Gündüz ev kadınlarına, gece ise çalışan ve alışılagelmiş kanalları izlemekten kaçınan kitleye uygun programlarla izleyiciyle buluşacak.  

Dünya devi A+E ile MCD Medya ortak girişimi olarak hayata geçen Lifetime® Türkiye global projelerden destek alırken, Türkiye genelinde çocuklar ve kadınlara yönelik sosyal sorumluluk projelerinin bir parçası olacak.

Bunu yaparken de Türk aile yapısının özelliklerine uyumlu şekilde yerelleşecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.