Duyarlılık budur/Gökhan Özen... YAS NEDENİYLE İMZA GÜNÜNÜ İPTAL EDEREK, KAN BAĞIŞINA DAVET ETTİ...

Duyarlılık budur/Gökhan Özen... YAS NEDENİYLE İMZA GÜNÜNÜ İPTAL EDEREK, KAN BAĞIŞINA DAVET ETTİ...

Baba tarafından Trabzonlu Gökhan Özen, hemşerileri ile buluşup hasret giderecekti. Ancak, İstanbul Göngören' de yaşanan terör olayı yüzünden imza gününü iptal etti ve insanları duyarlı olmaya davet edip, "Kan bağışı yapın" dedi.

Hafta sonu Trabzon'a giden Gökhan Özen, Trabzon'da hemşerileri ile imza gününde buluşacaktı. Trabzon Forum Alışveriş Merkezi'nde ki, D&R' da düzenlenecek imza gününü önceki gün İstanbul Göngören' de yaşanan terör olayı yüzünden iptal eden Gökhan Özen, "Önceki gün televizyonda izlediğim ve bugün gördüğüm görüntüler beni çok üzdü. O yüzden imza gününü iptal etmek istedim. O anı yaşayan insanların acılarını paylaşıyorum. En yakın zamanda Trabzon'a yeniden gelip sevenlerimle buluşacağım" dedi.

Gökhan Özen, insanları birlik ve beraberliğe davet edip kan bağışı yapmaya davet etti. Ünlü popçu, " Ulus olarak kaybımız ve acımız çok büyük,yakınlarını kaybeden herkese Allah dan sabır ve başsağlığı diliyorum. Türk toplumu olarak böyle zamanlarda daha çok kenetlenmeliyiz. Herkesi kan bağısı yapmaya davet ediyorum." diyerek insanların kan vermeleri konusunda duyarlı olmalarını istedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum