Ebru Şallı... GÜZELLİK SIRLARINI ANKARA'LILARLA PAYLAŞTI!..

Ebru Şallı... GÜZELLİK SIRLARINI ANKARA'LILARLA PAYLAŞTI!..

Ebru Şallı sağlık ve güzellik önerilerini Ankaralılarla paylaştı

ANKAmall sağlık söyleşilerinin ilk konuğu olan Ebru Şallı, spordan beslenmeye kadar sağlıklı olmanın tüyolarını Ankaralılara anlattı.

Hafta içi her gün konusunda uzman bir ünlüyü ağırlayan AVM, sağlık söyleşileri için ilk olarak Ebru Şallı’yı konuk etti. Şallı, sağlıklı beslenme, sağlıklı zayıflama ve güzellik konularında bilgi ve deneyimlerini paylaştı.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen söyleşide hemen her konuda gelen soruları da cevaplayan Şallı büyük ilgi ile karşılandı.

“Bu işi yapmasaydım doktor olurdum”

Şallı, hayranlarından gelen “beslenme bilinciniz nasıl oluştu” sorusuna, çocukluğundan beri bu konuya özel ilgi duyduğunu söyleyerek şu cevabı verdi:

“Daha çocukken besinlerin içindeki vitamin ve mineralleri araştırırdım. Bu konuya o zamanlardan ilgim vardı. Bu işi yapmasaydım mutlaka doktor olurdum.

Mutfak da çok sevdiğim bir alan… Sağlık bilinci ile mutfağı birleştirdim. Yıllarca televizyon programı da yapınca hem doktorlarla çok iç içe oldum, hem de mutfakla…

Yeni tarifler geliştirdim; sağlıklı beslenerek de zayıflanabileceğini gösterdim. Şimdi de bu birikimlerimi sizlerle paylaşıyorum. ”

Şallı zayıflamak isteyenlerin sağlıklı zayıflama derslerini takip ederek bunu başardığını ve özellikle kadınlarla arasında sıkı bir bağ oluştuğunu anlatarak, “elbisesi gelmeyen kadın, beni takip ederek zayıflayıp, olmayan elbisesini giymeye başlayınca aramızda bir bağ oluştu” diye konuştu.

“Sağlıklı insan en zengin insan”

Yemek yemeden zayıflamanın sağlığı tehdit ettiğini söyleyen Şallı, aç kalmadan da zayıflanabileceğini ve mutlaka beslenme yanında spor yapılması gerektiğini anlattı ve 45 dakika pilates yapmanın hem sağlıklı zayıflamaya yeteceğini hem de mutluluk hormonlarını harekete geçireceğini anlattı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.