Ebru Şancı... ÇİFTE HEYECAN YAŞIYOR!

Ebru Şancı... ÇİFTE HEYECAN YAŞIYOR!

7 haftalık hamile olan Ebru Şancı modacı olarak İlk defilesini 29 Ocak’ta İstanbul Lütfü Kırdar’da Evlilik Dünyası Evlilik Hazırlıkları Fuarı kapsamında gerçekleştirecek.

Bir süre önce Eskişehirsporlu futbolcu Alparslan Öztürk ile dünya evine giren ünlü model Ebru Şancı, mesleğini bıraktıktan sonra gelinlik tasarımcısı olmuştu. İlk defilesini 29 Ocak’ta İstanbul Lütfü Kırdar’da Evlilik Dünyası Evlilik Hazırlıkları Fuarı kapsamında açılış defilesi olarak gerçekleştirecek olan Ebru Şancı, 7 haftalık hamile olduğunu ve iki heyecanı bir arada yaşadığını belirtti.

Bu yıl 14. Kez gerçekleşecek olan fuarda bir çok ünü tasarımcı ve modacının bu defileyi izleyecek olmasının kendisini çok heyecanlandırdığını belirten Şancı, “ hamile olduğum için iki heyecanı bir arada yaşıyorum, tasarımlarım da benim çocuğum gibi ve ilk defile benim için çok önemli olacak” dedi.

İstanbul Lütfü Kırdar’da gerçekleşecek Evlilik Dünyası Fuarı’nda ilk tasarımlarını görücüye çıkaracak olan Şancı; “en büyük desteği eşimden alıyorum, hem maddi hem manevi” diyerek espri yaptı.

Evlenecek çiftlere en yeni trendleri tanıtmak ve onlara birbirinden farklı seçenekleri bir arada sunmak için düzenlenen fuar, 29-31 Ocak 2016 tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar’da kapılarını açacak.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.