Ece Erken - Serkan Uçar... BOŞANMAK İÇİN UZLAŞTILAR!

Ece Erken - Serkan Uçar... BOŞANMAK İÇİN UZLAŞTILAR!

Ece Erken ve Serkan Uçar arasında bir süredir devam eden olaylı boşanma davasından sonra, Ece Erken’in sosyal medyada paylaştığı not büyük şok yaşattı.

Ece Erken paylaştığı notunda “Ölümlü dünya, her şey boş, hayat çok kısa.. daha fazla düşman sevindirmenin alemi yok. Karı koca olarak değil, Eymen’in annesi babası olarak devam etme kararı aldık, yapılan hatalardan ders alındı, anlaşmalı boşanmaya imza attık, her maddede anlaştık, Serkan ailesinin yaptığı talihsiz açıklamalar adına ailemden özür diledi(ailem hiçbir zaman yorum yapmadı, yapmazda)kabul edildi.

İşgüzar tiplere, nemalanan akrabalara pardon akrabalara yeterince prim verdik, artık dost olma vakti.. Eymenimiz için; MUTLU SON” notuyla yılan hikayesine dönen boşanma davalarında karşılıklı olarak anlaştıklarını duyurdu.

Serkan Uçar, Ece Erken’in bu paylaşımını repost ederek sevenlerine duyurdu.

İşte Ece Erken'in o notu :

Daha sonra insanların barıştıklarını sanmasına üzerine Ece Erken bu notunu kaldırdı.

Uçar ve ailesinin kendisinden özür dilediğini söyleyen ünlü sunucu, eşiyle dost olarak kalmaya karar verdiklerini ifade etti. Bunun üzerine Serkan Uçar da Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Oğlumun annesi Ece; ölene kadar ama ölene kadar, oğlumun annesi en saygı duyduğum kadın olacak. Allah hepimize mutluluk nasip eylesin. Zor bir karardı verilmesi gerekti.

Hakkımızda hayırlısı dünyanın en güzel annesi... Bana en iyi eş oldun. Hep mutlu güzel, temiz kalpli, kadın gibi kadın.... Oğlumun annesi..."  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.