Ece Pirim... RÜYA GİBİ BİR DÜĞÜNLE EVLENDİ!

Ece Pirim... RÜYA GİBİ BİR DÜĞÜNLE EVLENDİ!

Güzellik kraliçesi, manken, sunucu, oyuncu ve TV starı Ece Pirim, nişanlısı Kimgayer Dr. Ayhan Genel ile bir ömür boyu mutluluğa imza attı.

25 Şubat akşamı, Divan Otel'de rüya gibi bir düğünle evlenen Ece Pirim'in mutluluğu görülmeye değerdi. 

Ece - Ayhan çiftinin şahitliğini, sanatçı Perihan Savaş, işadamı Necmettin Yılmaz ve İşadamı Baran Tokdemir yaptılar.

Oleg Cassini'den seçilen modele uygun olarak yurtdışından getirilen ve özel tasarım ile detaylandırılan  muhteşem gelinliği içinde güzelliği ve zerafetiyle peri kız gibi göz kamaştıran Ece Pirim, imza atarken oldukça heyecanlandı.

ece_dugun_toplu.jpg

Nikah töreninin sonunda çifte nikah cüzdanlarını takdim eden Perihan Savaş, 'kadın erkek ayırmıyorum, nikah cüzdanınızı ikinize birden teslim ediyorum' dedi. Ece ve Ayhan Genel, nikah cüzdanlarını birlikte teslim aldı.

Özel sektörde üst düzey yönetici olarak görev yapan Ayhan Genel ile hayatını birleştiren Ece Pirim, kariyerine devam edeceğini, televizyon programlarının yanı sıra ve Mart ayında 'Dönme Toap' isimli tiyatro oyunu ile tiyatroseverlerle buluşacağını söyledi.

İşlerinin yoğunluğu nedeniyle balayına bir ay sonra çıkmayı planlayan çift, Maldiv ya da Seyşel adalarına gitmeyi planlıyor.

Çiftin aileleri, yakın arkadaşları, sanat, spor ve iş hayatının tanınmış yüzlerinden oluşan seçkin bir davetli topluluğunun katılımıyla gerçekleşen düğün töreninde, Zeliha Sunal muhteşem sahnesi ile konuklara unutulmaz bir düğün gecesi yaşattı.

Konuklar arasında, Dönme Dolap Tiyatro ekibi, Ortans Kıvanç, Umut Akyürek, Oktay Ertuğrul, Meriç Akalın, Derya Yörüsün, Aysu Başar, Sevilay Öztürk, Özlem Bilge, Seda Pıtrak Şanap ilk göze çarpan isimler oldu.

Gecede ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ak parti grup başkan vekili Temel Başalan ve eski İstanbul Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna'dan da çiçek ve telgraflar geldi...

İŞTE NİKAH TÖRENİNDEN İLGİNÇ GÖRÜNTÜLER;

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.