Eda Erol... "TATLI BELA"!..

Eda Erol... "TATLI BELA"!..

Adını Alişan ile nişanlandığında duyuran; Esra Erol'un yeğeni oyuncu Eda Erol'un ilk filmi "Tatlı Bela" 8 Haziran'da vizyona giriyor. Erol, kapılarına bebek bırakılan ve aynı evde yaşayan üç kafadarın çocukluk arkadaşı Gizem karakterini canlandırıyor.

Yapımcılığını Metronom Film adına Oğuz Sözen, senaryosu Selim Çirput'un yazdığı, yönetmenliğini Cem Sürücü'nün yaptığı oyuncu kadrosunda Gökhan Keser, Eda Erol, Selen Seyven, Serkan Kuru, Eren Pekgöz, Yıldırım Öcek ve Aslı Bankoğlu'un yer aldığı komedi yüklü film vizyon için gün sayıyor.  

Eda Erol yeni filmi için "Çok keyifli bir film çektik. Bolca komedisi olan bir film oldu. Filmde kapılarına bebek bırakılan 3 arkadaşın öyküsünü anlatıyoruz. Gülmek isteyenleri 8 haziran'da sinemalara bekliyoruz. Ayrıca aileleri de sinemalara bekliyoruz​​ " dedi.

Eda Erol, verdiği bir röportajda ilk kez Alişan hakkında ada konuşarak dikkatleri üzerine çekti. "Alişan ile nişanlılık dönemi bir yolculuktu, bitti. Herkese mutluluklar" diyerek bu konuda son noktayı koydu.....

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.