Eda Kandulu... KIBRIS'LI OYUNCU, İLK FİLMİNDE ÖĞRETMEN OLDU !..

Eda Kandulu... KIBRIS'LI OYUNCU, İLK FİLMİNDE ÖĞRETMEN OLDU !..

Eda Kandulu'nun ilk kamera önü deneyimi olan’ Nezire ‘filminin hazırlıkları sona erdi.

Orta metraj olan film Kıbrıs'ta çekildi. Çekimleri yaklaşık bir ay süren filmin konusu: 1964 gecen Kıbrıs'ta ki savaşı ele alırken, aynı zamanda da acıklı ve tutkulu bir aşk üçgeni harmanlamasını içeriyor.

Bu yüzden film izleyici kendi içine çekiyor.  Üstelik gerçekten yaşanmış bir hikaye olması o dönemi ve o karakterleri bizden biri kılıyor. Eda Kandulu, ‘ Nezire’ filminde öğretmen Emel karakterine hayat veriyor. Öğretmen Emel, yaşadığı dönemde çok zor ve tutkulu bir aşk yaşıyor.

O kadar ki; aşık olduğu adamın evli olmasını bile umursamıyor. Kandulu; herşeye rağmen aşkının arkasında duran güçlü, eğitimli ve yürekli bir kadın diyor Emel karakteri için.   Kandulu'nun ilk filmİ olan ‘Nezire’ Antalya Film Festivali'nde ve Yunanistan'daki film festivallerindeki yarışmalara katılacak. Bundan dolayı cok heycanlandığını dile getirirken, umarım filmimiz ödülde de alacak diye iyi dileklerini sunuyor.

Onun dışında Kandulu,  Asil Çağıl Event Office'de Burak Sarımola'dan kamera önü eğitimlerine devam ediyor. Görüşmelere devam ederken, yeni sezonda en çok Muhteşem Yüzyıl Kösem'de rol almak istediğini söyledi. "Çok büyük bir prodüksiyon ve çok önemli bir proje o yüzden en büyük hayalim orda rol alabilmek dedi. Orası aynı zamanda benim için okul olacak. Üstelik tarihte yaşamış birine tekrar hayat verebilmek paha biçilemez bir şans benim için. O dönemde nasıl yaşadıkları nasıl giyindikleri kendi içlerindeki dinamikleri ve entrikaları birebir yaşama fırsatını bulacağım" dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.