Eda-Metin Özülkü... 'EN ÇOK STÜDYODA KAVGA EDİYORUZ!'

Eda-Metin Özülkü... 'EN ÇOK STÜDYODA KAVGA EDİYORUZ!'

TRT Müzik’te Cumartesi 11:15’de ekrana gelen “Hayatım Müzik” adlı programın bu hafta ki konuğu unutulmaz şarkıları ile bir döneme damga vuran müzisyen çift Eda-Metin Özülkü oluyor. Programda her hafta hayatını müziğe adamış isimler ekrana geliyor.

BEKARKEN HAYAT UMURUMDA DEĞİLDİ! EN ACIKLI ŞARKILARIM EVLİLİKTE ÇIKTI!

Birlikte 600'e yakın şarkıya imza atan Özülkü çifti, programda hayatlarına dair birçok bilinmeyen noktayı anlattı. Metin Özülkü "Bekarken hayat umrumda değildi. En acıklı şarkılarım evlilikte çıktı" ifadelerini kullandı.

 “Hayatımın Kadını Eda Dedim”

Evliliklerinde 35 yılı geride bırakan ünlü çift, ilkokul yıllarında tanışıp aşık olmalarının ardından aşk dolu yolculuklarını anlattı. Metin Özülkü, “İkimizin de hayatı müzik. Müziğin birleştirici gücünü doğru kullandık.

20’li yaşlarda hem kendimizi hem birbirimizi eğittik. Duygusal yapılarımız var. Gözümü açtım ve hayatımın kadını Eda dedim. Ömrümün sonuna kadar beni mutlu eder dedim. Ailesi beni istememişti“

“Metin Trafikte Telef Olmasın Diye Söz Yazarı Oldum”

Müziğin kendileri için hayatı anlamlandıran bir tutkuya dönüştüğünü belirten Özülkü çifti evlilikle beraber hayatın sorumluluğunu aldıklarını belirtti "Aysel Gürel bestelerine söz yazarken Aysel abla bana el verdi. En büyük nedeni ise Metin’in yollarda telef olmasıydı." dedi.

90’larda Tek Şarkıyla Borçlarımızı Kapattık

90’lara damgasını vuran ve unutulmaz şarkılara imza atan Özülkü çifti , “90’lar şarkıları halen daha çok popüler. 90’lı yıllar yaşam olarak da özlendiği için insanlar hala 90’ları dinliyor.

Melodiler daha güzel. Biz “Hey George versene borç” şarkısıyla tüm borçlarımızı kapattık.”

En Çok Stüdyoda Kavga Ediyoruz

Stüdyoda bazen gergin anlar yaşandığını itiraf eden Özülkü çifti, müziğin varoluş süreçlerinde birbirlerine meydan okuduğunu dile getirdi. 

Eda Özülkü, "En çok stüdyoda kavga ediyoruz. Metin beni stüdyoda idare etmiyor, bütün gerginliğini bana yansıtıyor."

“Evde Bazen Çok Kişilikli Olabiliyorum”

Eda Özülkü öğretmenlik kariyerine devam etmek istediğini vurgulayarak, "Öğretmenliğe hep devam etmek istiyorum. İkizler burcu olduğum için kendimi yelpazelere böldüm.

Öğretmenlik kariyerim ve müziği dengelemekte zorlanıyorum ancak bu zorluk bizi daha da güçlendiriyor. Evde bazen çok kişi olabiliyorum!” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.