Eda Özerkan ile Timur Acar… MUHTEŞEM KINA GECESİ VE YARIN DÜĞÜN!

Eda Özerkan ile Timur Acar… MUHTEŞEM KINA GECESİ VE YARIN DÜĞÜN!

Rol arkadaşlığının aşka dönüştüğü ATV ekranlarının sevilen dizisi Kertentele’nin oyuncuları Eda Özerkan ile Timur Acar, önceki geceki muhteşem kına gecesinden sonra yarın evleniyor.

Haber : Kadir Toprakkaya - KADIKÖY LIFE

 

16 Temmuz akşamı Çubuklu Hayal Kahvesi’nde dünya evine girecek olan çiftin düğünlerinin hayli renkli geçeceği bekleniyor.

KINA GECESİ ÇOK RENKLİ GEÇTİ…

Rol arkadaşı Timur Acar ile hayatını birleştirecek olan Eda Özerkan, önceki akşam bir kına gecesi düzenledi. Pendik Green Park Otel’de gerçekleşen ve süsleme organizasyonunu “Organizasyon Grup” şirketinin yaptığı kına gecesinde son derece renkli anlar yaşandı. Gecenin sonuna katılan Timur Acar, Eda Özerkan ile birlikte elinde tuttukları, "FRAGMAN BİTTİ FİLM BAŞLIYOR"  yazılı,  "Çekim Tahtası" (Clapperboard) ile Kadıköy Life Objektiflerine poz verdiler...

Damat adayının erkek arkadaşları tarafından gayda eşliğinde tören alanına getirilmesinden sonra başta oyuncu Mehtap Bayrı olmak üzere gelinin arkadaşları  Eda Özerkan’ı uzun süre damat adayına göstermediler ve sonunda oldukça yüklü bir bahşiş kopardılar…

YANIMIZDA ‘OLMAK YA DA OLMAMAK...

Eda Özerkan  ve Timur  Acar çifti dostlarına gönderdikleri düğün davetiyesinde, Shakespeare’e de göndermede bulunarak  “Yol arkadaşınızı seçebildiyseniz, tüm sevdiklerinizle paylaşmak istersiniz. Yanımızda ‘Olmak ya da olmamak.. İşte bütün mesele bu!” cümlesine  davetiyelerinde yer verdiler.

Eda Özerkan  ve Timur  Acar çifti  küçük çocukları da unutmadı onları düşünerek davetiyenin üstüne “Sevgili çocuklar, bu meselenin sizinle hiçbir ilgisi yok, iyi uykular…” yazdı.

ÇİFTİN KINA GECESİNDEN İLGİNÇ FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

 

DAMAT TÖRENE GAYDA'YLA GELDİ, BAHŞİŞLER HAVADA UÇUŞTU VE HORONLAR TEPİLDİ!.. İŞTE VİDEOSU;

Damat adayının erkek arkadaşları tarafından gayda eşliğinde tören alanına getirilmesinden sonra başta oyuncu Mehtap Bayrı olmak üzere gelinin arkadaşları Eda Özerkan’ı uzun süre damat adayına göstermediler ve sonunda oldukça yüklü bir bahşiş kopardılar…Gece, çekilen horonlarla devam etti...

 

 KINA GECESİNDE GELENEKSEL KINA YAKMA TÖREN! 

Kına yakma töreninde gelini ağlatmaya yönelik tezahuratlara inat, gelin kendisi kahkahalar atarken başkalarını ağlattı...(Video'nun belli bir bölümünde telif hakları yasası nedeniyle ses kısılmıştır...)

GELİN ADAYI KINA GECESİNİN HAKKINI VERDİ! 

Zurnalar çaldı, davullar dövüldü, Gelin adayı Eda, o gece hiç oturmadı desek yeridir... Eğlence öyle bir boyuttaydı ki, basın mensupları fırsat bulup röportaj bile yapamadılar... (Video'nun belli bir bölümünde telif hakları yasası nedeniyle ses kısılmıştır...)

Kaynak:ANADOLU YAKASI

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.