Egenin Hamsisi... MELAHAT ÇINAR'IN LEZİZ YEMEKLERİ!

Egenin Hamsisi... MELAHAT ÇINAR'IN LEZİZ YEMEKLERİ!

İclal Aydın'ın Ege yemekleri lokantası işleten Melahat Çınar’ı canlandırdığı Ege’nin Hamsisi’nin ilk bölümü, 16 Temmuz Pazartesi akşamı 20.00’de TRT 1 ekranlarına gelecek...

 Büyük kentlerin özellikle İstanbul’un kalabalığından ve kaosundan bunalanların hayallerini Ege’ye yerleşip bir restoran veya kafe açmak, sakin bir hayata kavuşmak süsler...

Bu hayallerini gerçekleştiren ünlüler kervanına ünlü sanatçı İclal Aydın da katıldı.

Aydın, TRT 1’in merakla beklenen dizisi  Ege’nin Hamsisi’nde, İzmir Seferihisar’ın Sığacık beldesinde “Enginar Kalbi” adlı bir Ege yemekleri lokantası işleten Melahat Çınar’ı canlandırıyor.

Çekimleri İzmir Sığacık’ta devam eden ve ilk bölümü, 16 Temmuz Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında yayınlanacak dizide yer almanın kendisi için bir şans olduğunu belirten güzel oyuncu “Özellikle İstanbul’da yaşayanların hayallerini kurdukları, Ege’ye yerleşip restoran açma işini Ege’nin Hamsisi sayesinde gerçekleştirdim.

İzleyicilerin çok seveceği bu dizi sayesinde hem Ege’nin en büyüleyici bölgelerinden birinde Sığacık’ta yaşama, hem de çok sevdiğim Ege yemeklerini yapma ve yeme şansına kavuştum.

Kadromuz muhteşem, yönetmenimiz, yapımcımız, oyuncu arkadaşlarım, espri yüklü ancak duygusal mesajlar da veren senaryomuz harika.

Ege’nin Hamsisi, sadece yaz sezonuna değil, yeni yayın dönemine de damgasını vuracak, Türkiye’nin sevip kucaklayacağı bir aile hikayesi olacak.

Çekerken biz o kadar çok eğleniyoruz ki, bu keyfi bu sinerjiyi izleyiciler de yaşayacak” dedi.

Ege’nin Hamsisi, izleyicilerin gözdesi aile komedileriyle reyting rekorları kıran TRT 1 ekranlarında, her hafta Pazartesi akşamları yayınlanacak.

Dizide İclal Aydın’ın oğlu Deniz Çınar’ı Uraz Kaygılaroğlu, kızı Derya’yı ise Buse Meral canlandırıyor.

Yapımcılığını Köprü Film-Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan’ın üstlendiği dizinin senaryosunu ise  Bahar Filiz Ekinci kaleme aldı.

Usta oyuncu kadrosuyla göz dolduracak Ege’nin Hamsisi’nde sanat dünyasının genç yetenekleri de biraraya geldi: İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Eser Eyüpoğlu, Haldun Boysan, Uğur Demirpehlivan, Hakan Bilgin, Cem Cücenoğlu, Mustafa Şen, Bengi Öztürk, Utku Ateş, Eylül Demirpehlivan, Kemal Zeydan, Ali Akdal, Buse Meral, Celal Öztürk, Büşra Şenol, Muharrem Bayrak, Selahattin Töz ve Ceyda Saltadal….

Ege’nin Hamsisi’nin 1. Bölümü, 16 Temmuz Pazartesi akşamı 20:00’de TRT 1 ekranlarında...

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.