Ekin Uzunlar... YENİ KLİBİ İÇİN 2 SAAT SUYUN ALTINDA KALDI!

Ekin Uzunlar... YENİ KLİBİ İÇİN 2 SAAT SUYUN ALTINDA KALDI!

Ekin Uzunlar “Yalanı Yok” İsimli Retro-Karadeniz Tarzda Yeni Şarkısıyla Sevenlerinin Karşısında

“Hüznün Gemileri”, “Son Bir Kez”, “Geliyorum Yar” gibi milyonların diline pelesenk olmuş şarkılarının yanı sıra, Mustafa Ceceli gibi ünlü sanatçılarla yaptığı düet çalışmaları ile müzikseverlerin büyük beğenisini kazanan Ekin Uzunlar, “Yalanı Yok” isimli yeni şarkısıyla müzikseverlerden tam not aldı.

Kariyerinde bir ilke imza atarak retro müzik ile Karadeniz müziğini birleştiren Uzunlar’ın yeni şarkısına çektiği performans klibinin yönetmenliğini Emrah Özbilen üstlendi.

Sözü ve müziği Mustafa Kalem’e, düzenlemesi Özkan Meydan ve Alican Özbuğutu’ya ait olan şarkı Retro öğelerin yanı sıra felsefi sözleriyle de dikkat çekti.

Ekin Uzunlar şarkıda kemençe performansı ile yine müzikal seviyesini ortaya koydu. İlk kez Retro-Karadeniz bir tarzda şarkıya imza atan Ekin Uzunlar, şarkıya ve klibe gelen tepkilerden memnun olduğunu söyledi.

Ekin Uzunlar İki Saat Suyun İçinde Kaldı

ekinuzunlar-klip.jpg

Emrah Özbilen Yönetmenliğinde çekilen performans klibinde bir çok mekan kullanılırken, bu mekanlar şarkının ruhuna uygun hale getirildi. Küçükçekmece’de bir kültür merkezinin yanı sıra birçok mekanda çekimleri gerçekleştirilen klipte Ekin Uzunlar, su altı sahneleri için kıyafetleriyle havuza girdi.

Uzunlar, yaklaşık iki saatte çekimleri tamamlanan sahneler boyunca suda kaldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.