Ekrem Arpak... GENÇLERİN YÜREKLERİNE DOKUNDU!...

Ekrem Arpak... GENÇLERİN YÜREKLERİNE DOKUNDU!...

Urfalı sanatçı Ekrem Arpak, Şanlıurfa BŞ Belediyesinin projesi kapsamında bir dizi okulda yüzlerce lise öğrencileri bir araya geldi.

'GENÇLER ONU, O GENÇLERİ ÇOK SEVDİ!'
Şanlıurfalı olan Arpak bu buluşmalarda genlere eğitimin, azmetmenin önemi kadar; Şanlıurfa'nın bütün yer altı, yer üstü zenginliklerini anlattı.

'YALNIZ DEĞİLSİNİZ!'

Gençlerin büyük ilgi ile dinlediği ve adeta soru yağmuruna tutarak sevgi çemberine aldığı Arpak: Gençlere yalnız olmadıklarını hatırlatarak BŞ Belediyesinin de gençlere ne denli değer verdiğini anlattı.

'GENÇLER ÜRETİYOR!'
Kendilerini önemseyen ve dinleyen ismi karşılarında gören öğrenciler projelerini ve BŞ Belediye başkanı ile diğer yetkililerden destek istediler.

Mahmut İkbal Büyükkırcalı Meslek Lisesi Öğrencileri kendi üretimleri olan kolonya, mum ve benzeri eserleri için destek istedi.

18 Mart Çanakale Şehitleri Anadolu Meslek Lisesi öğrencileri sosyal etkinlikte BŞ Belediye Başkanı ile Ekrem Arpak'ı davet ederken; Karaköprü Anadolu Meslek Lisesinin birbirinden yetenekli öğrencileri 8 Mart dünya kadınlar gününde harika bir çalışmanın hazırlıkları içerisinde olduklarını paylaştı.

Arpak ile gençler adeta birbirlerinin kalplerine dokunarak yeniden buluşma kararı aldılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.