Ekrem Arpak... "TÜRKÜLER KARDEŞTİR" PROJESİ İÇİN  MECLİS ÇIKARMASI!..

Ekrem Arpak... "TÜRKÜLER KARDEŞTİR" PROJESİ İÇİN MECLİS ÇIKARMASI!..

TRT Müzik'te sunuculuğunu yaptığı " Saz İle Söz İle " programı ile kısa sürede büyük beğeniler alan Ekrem Arpak, "Türküler Kardeştir" ve engelli vatandaşlarımıza yönelik dev bir proje için gittiği Mecliste vekillerin büyük ilgisi ile karşılaştı.

Ülkemizin önemli sanatçılarından Haluk Özkan ile omuz omuza verip engelli vatandaşlarımız yararına turneler ve Siverek-Kayseri kökenli iki sanatçının kardeşliğini türküler eşliğinde ülkemize sunma arzularını vekilkerin fikirlerine sunan Ekrem Arpak " Haluk Özkan gibi bir değer ile Kayseri-Siverek kardeşliğimizi güzel türkülerimiz ile halkımız ile paylaşmak.

Durma noktasına gelen müzik sektörü ve sıkıntılar yaşayan sanatçılarımızın sorunlarının yanı sıra engelli vatandaşlarımız için ürettiğimiz projeleri çok değerli vekillerimize sunmak için geldiğim Mecliste programımızın değerli izleyiciler, sevgili halkımızın yanı sıra vekillerimizin beğenisini kazandığını görmekten cok mutlu oldum " dedi.

Ankara'dan bölge ziyaretlerine geçecek Arpak " Cuma günü değerli büyüğüm ve sanatçı dostum Sn. Haluk Özkan'da Ankara'da vekillerimize ile bir araya gelecek ve sanırım daha detaylı açıklamayı yapacaktır diyerek meclisten mutlu bir şekilde ayrıldı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.