Elif Gedikoğlu... GENÇ MODACI, `BU TARZ BENİM` İÇİN AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ !..

Elif Gedikoğlu... GENÇ MODACI, `BU TARZ BENİM` İÇİN AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ !..

Genç modacı Elif Gedikoğlu, televizyon ekranlarında yayınlanan `Bu Tarz Benim` yarışması için adeta açtı ağzını yumdu gözünü ve eleştirilerini bir biri ardına sıraladı...

Genç modacı Elif Gedikoğlu televizyon ekranlarında yayınlanan Bu Tarz Benim yarışması için adeta açtı ağzını yumdu gözünü.

"Televizyon ekranlarında yayınlanan bu tarz benim yarışmasında jüriler reyting uğruna gençleri yanlış yönlendiriyor.Türkiye'de belli kesimler tarafından izlenen bu tür programlardan dolayıTürk moda dünyasında birçok değerimizi kaybediyoruz.İnsanlar bu ekrandakileri ciddiye alıp yanlış giyiniyorlar"diyen Gedikoğlu "Bu tarz programlar yüzünden gençler giyinmeyi bilmiyorlar, etrafta görüntü kirliliği yaratan çok insan var" diye sözlerine ekledi.

"Elif Gedikoğlu'nu ve Elif Gedikoğlu markasını farklı yapan en temel özellik herbir bireyin modadan beklentilerinin kendilerine özel olduğunu ve bireye özgün tasarımlar ile kişilerin memnun edilebileceği bir bakış açısıdır." diyen Gedikoğlu bu konuda iddialı olduğunu belirtti.

Son dönemde kendi markası ve tasarımlarıyla moda dünyasında yer alan Elif Gedikoğlu 2014 yılında moda sektöründeki başladığı sosyal projelere 2015 yılında da devam edecek.Elif Gedikoğlu markasıyla yurtdışında Türk moda dünyasında kadın girişimci olarak en iyi şekilde Türkiye'yi de temsil ediyor..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.