Elin Oğlu... DÖNER BIÇAĞI İLE İŞİ NE?

Elin Oğlu... DÖNER BIÇAĞI İLE İŞİ NE?

"Elin Oğlu", kahkaha dolu yeni bölümü ile 8 Ağustos Cumartesi akşamı, Galatasaray-Bursaspor maçından hemen sonra atv'de!

Türkiye'de yaşayan 8 yabancı adamın, doyumsuz sohbetiyle renklenen Türkiye'nin en çok izlenen ve beğenilen talk show'u "Elin Oğlu", yine bomba gibi!

Aşırı sıcaklardan bunalıyoruz... Ya Onlar? Kendi ülkelerinde hava durumu nasıl? Böyle anormal sıcaklar yaşadılar mı?  Elin Oğulları,  sıcaktan kavrulunca ne yapıyor?

Japon "Elin Oğlu" Masataka'nın, herkesten gizlediği büyük sırrı ne? Döner bıçağı ile işi ne?

Japonya'dan "Elin Oğlu" stüdyosuna kadar gelen ünlü Japon kadın oyuncu, iki kelime ile Masataka'yı nasıl bitirdi?

Futbol... Hangi "Elin Oğlu" topa hakim? Futbolun beşiği İngiltere'den gelen Robbie Lee, fazlasıyla şaşırtacak! İtalyan Danilo ve İspanyol Manuel'in, futbol topuyla şovları, göz kamaştıracak! Ama Türkiye, futbolda son noktayı koyan ülke olacak!

Ya Amerikan futbolu? Amerikalı "Elin Oğlu" Antonio, Amerikan futbolunu stüdyoda uygulamalı olarak anlatacak, ortalık karışacak!

Ve İsim-Şehir oyunu... Türkiye'de çok popüler olan "İsim-Şehir" oyununu, Elin Oğulları oynamaya kalkarsa! Üstelik de Türkçe!

Ömür Varol'un moderatörlüğünde, Sinan Çalışkanoğlu'nun esprileri ile renklenen "Elin Oğlu", kahkaha dolu yeni bölümü ile Cumartesi akşamı, Galatasaray-Bursaspor maçından hemen sonra atv'de!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum