Elin Oğlu... YİNE BOMBA GİBİ!

Elin Oğlu... YİNE BOMBA GİBİ!

Türkiye'de yaşayan 8 yabancı adamın, doyumsuz sohbetiyle renklenen "Elin Oğlu"nda, bu hafta da birbirinden ilginç konular ve inanılmaz görüntüler gündeme gelecek!

Rusya'da "Bebeklere yoga yaptırıyorum..." diyerek ortaya çıkan ve tüm dünyanın büyük tepkisini çeken kadının şoke eden videoları...

Rus "Elin Oğlu" Andrey Polyanin, bebeklere anormal hareketler yaptıran o kadını savununca, İtalyan "Elin Oğlu" Danilo Zanna nasıl çileden çıktı?

Anaokul öğretmeni Amerikalı "Elin Oğlu" Antonio Stokes, bebeklere yoga yaptırdığını iddia eden kadını neden yerden yere vurdu?

Ve Japonya'daki maymun kaplıcası... Bu kaplıcaya sadece maymunlar girebiliyor! Peki, ama neden? Japon "Elin Oğlu" Masataka Kobayashi, birbirinden ilginç görüntüler eşliğinde maymun kaplıcasını anlatacak!  

İtalyan "Elin Oğlu" Danilo Zanna, Japonya'yı çok sert eleştirince Japon "Elin Oğlu" Masataka Kobayashi, kılıcına sarılacak ve stüdyo karışacak!   

Bitmedi...

Yine çok güleceksiniz!

Ve Türkçe deyimler... Yıllardır Türkiye'de yaşayan 8 yabancı adam, günlük Türkçeyi zor konuşurken, bir de Türkçe  deyimlerle karşılaşırsa!   

Milyonların sevgilisi haline gelen, atv'nin sıra dışı talk show'u "Elin Oğlu", Ömür Varol ve Sinan Çalışkanoğlu'nun sunumuyla 4 Temmuz Cumartesi gecesi, saat 23.30’da… 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.