Elite... HEM ELİNİZDE, HEM CEBİNİZDE!

Elite... HEM ELİNİZDE, HEM CEBİNİZDE!

Elite Dergi bu sayısında sizler için oldukça geniş bir yelpazeye yayılan konuları araştırıyor.

Elite Dergisi yoğun ilgi görüyor. Elite, ünlü kuaförler, ünlü doktorlar, ünlü mimarlar, ünlü iş adamları, ünlü sanatçı ve jet sosyetenin gündemindeki şahsiyetlerin ev ve iş yerlerinde hatta araçlarının koltuk ceplerinde çoktan yerini aldı.

Artık cep telefonları ve PC ekranlarında da Elite Dergisi okuyucusu ile buluşuyor. Hem gündemdeki gelişmeleri hem de her sayıda e-dergi olarak yakından takip edebileceğiniz web sitesi www.elitedergisi.com adresini hayata geçti.

Elite Dergi bu sayısında sizler için oldukça geniş bir yelpazeye yayılan konuları araştırıyor. Genel Yayın Yönetmeni Oktay Atasoy, Elite ailesine yeni katılan site yaratıcısı Mahmut Güven’e ve Sosyal Medya Uzmanı Ozan Özgür’e ayrıca teşekkür ediyor. ‘’

Lufian” markasının kurucusu olan Mehmet Emin Gümüştepe ile iş dünyası ve sektör üzerine bir söyleşi yapan dergi, iş dünyasının yine başarılı iş kadınlarından Mine Tozlu ile gerçekleştirdiği röportajda, özelikle kadın girişimciler üzerinde duruyor.

Yaz mevsimi yaklaşırken Dr. Murat Topoğlu “Akapunktur’ un Zayıflama Üzerindeki Etkisi”ni sizler için anlatıyor. İç mimarinin dünyamızdaki etkisini zaman-mekan ilişkilendirmesi yaparak açıkladığı söyleşisinde iç mimar Murat Sıvacı, sizleri farkında olmadığınız gündelik gerçeklerinizle şaşırtıyor.

Türkiye’de bir ilk olan dövüş sanatları ve atış sporlarını bir araya getiren “Poligon Club”ın kurucularından Mustafa Nemli ile hem “Poligon Club”ı  hem de Uzak Doğu felsefesini yakından tanıtıyor, meraklısına tavsiye ediyoruz.

Medya dünyasının yaratıcı isimlerinden “Abrias Medya”nın kurucusu Zafer Güneş, sizler için reklamcılığı analiz ediyor.

Reklam dünyasının günümüz ve geleceğine ilişkin bu sohbeti, özellikle girişimcilerin alması gereken küçük notlar adına, okumasını öneririz.

Türkiye’de barter sistemi üzerine açıkları ve sistemdeki açıkların nasıl kapatılacağına dair çözüm yollarını “Akbarter” şirketinin Genel Müdürü Gökhan Keskin’in yazısında bulacaksınız.

“Avukat” Selçuk Baran sizler için tüketicinin haklarına dair yazdı. Kredi kartı kullananların bu bilgileri kaçırmamasını diliyoruz.

“Oyuncu” Fulden Akyürek ile gerçekleştirilen tatlı söyleşide hem kendisini hem de içinizi ısıtacak samimiyette “Kırık Fincan” adlı işletmesini yakından tanıyoruz.

“Koro Şefi” Yalçın Altıparmak ile musiki üzerine sohbet gerçekleştiren Elite’in sağlık köşesinde ise “Diş Hekimi” Haşmet Gökdeniz sizler için yazıyor.

Stil sahibi kadınların, çarpıcı dokunuşları ile modaya uymak yerine modayı nasıl kendine uydurmayı başardığını, moda editörü Müge Yenidoğan sizler için yazmış. Merakla beklenen dizilerin, izlenme sayılarını ve programların yayın hayatına nasıl devam edebildiğini, bu sayıda da “Reyting” değerlendirmeleri ile İsmail Umaç’tan okuyacağız.

“Gurme Editörü” Hüseyin Özgür bu sayıda da sizler için keşifteymiş. Adnan Atilla ise bu sayıdaki köşesinde, “Pop Müziğin Türkiye’deki Yeri ve Durumu”nu değerlendiriyor.

Kadınların özgürce eğlenebildikleri, sadece kadına yönelik olan “Özgür’Ce” adlı işletmeyi sahibinden dinleyen Nurettin Kıvılcım, sizlerle paylaşıyor. Ukrayna’lı “Model” Christina Savelieva’ nın röportajını, 36. Film festivaline dair detayları, İstanbul’un sergilerini, Oscar adaylarının bilinmeyenlerini, Tom Hardy, Emilia Clarke gibi sürpriz isimlerin biyografilerini ve çok daha fazlasını Elite Dergi’nin yeni “Yazı İşleri Müdürü” Ece Özgür’ün derlemesi ile bu sayıda bulacaksınız. Umarız her sayfada ayrı keyif alırsınız. Elite ile kalın mutlu kalın.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.