Emel Sayın... ÖPÜCÜK SHOW!

Emel Sayın... ÖPÜCÜK SHOW!

Kıbrıs’ta Emel Sayın ile Mehmet Ali Erbil arasında adeta öpücük şov vardı. Sahnede Emel Sayın’nın eteğini öperek ona “Sultanım” diyen Mehmet Ali Erbil’i Emel Sayın öpücüklere boğdu. İki ünlü isim sahnede öpücüklerle kahkahalarla bayramlaştılar.

Türk sanat müziğinin usta yorumcusu Emel Sayın, Girne Rocks Hotel’de Ramazan Bayram’ı programında sahnedeydi. İki konser veren sanatçı şarkılarıyla müzik keyfi yaşattı.

Aynı mekanda sahneye çıkan Mehmet Ali Erbil ile Emel Sayın arasında ise ilginç bir bayramlaşma diyaloğu yaşandı.

mehmetalierbil_emelsayin_kibris1.jpg

Emel Sayın’nın sahnede olduğu sırada sahne kenarına kadar gelen Mehmet Ali Erbil ünlü sanatçıya övgü dolu sözlerle laf attı ve eteğini öperek başına koydu “Sultanım” dedi.

Erbil’in bu davranışı karşısında ne yapacağını şaşıran Emel Sayın “Hadi sahneye gel öyle bayramlaşalım” dedi ve Mehmet Ali Erbil’i yanına aldı.

Sahnede Mehmet Ali Erbil’e sarılarak onu adeta yanaklarından öpücük yağmuruna tutan Emel Sayın “Biliyorsunuz kendisi kocam olur!

‘Aşkım Aşkım’ dizisinde birlikte karı-koca oynadık. Onu çok severim. Ne güzel günler yaşadık” dedi. Mehmet Ali Erbil’de “Emel Sayın’ı çok severim. O benim başımın tacıdır, kıymetlimdir, sultanımdır” dedi.

Sahnede birlikte çektikleri dizi setindeki ilginç anılarından uzun uzun bahseden iki sanatçı alkış aldılar. Emel Sayın’ı dinlemeye gelenler arasında ünlü modacı Nur Yerlitaş ile Nil Burak’ta vardı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.