Emir Ersoy Feat. Gonca Vuslateri... "SABIR" PERFORMANSI İLE KARŞIMIZDA!..

Emir Ersoy Feat. Gonca Vuslateri... "SABIR" PERFORMANSI İLE KARŞIMIZDA!..

Yeni neslin önemli müzisyenlerinden Emir Ersoy’un 2017 baharında yayımladığı son projesi “RocKuba”dan yeni video klip Gonca Vuslateri “Sabır” performansı yayında.

 

Dünya’ca ünlü müzisyenlerin yanı sıra ülkeminizin önde gelen solistleri ile yaptığı albümlerle adından söz ettiren Emir Ersoy, geçtiğimiz yıl RocKuba projesi ile ses getirdi.

Konserlere devam ederken bir yandan da 2018 baharında çıkaracağı yeni şarkıları için çalışan Emir Ersoy, RocKuba’dan video klipler yayımlamaya devam ediyor.

Birbirinden ünlü oyuncuların yorumcu performansları ile yer aldıkları RocKuba’dan yeni video klip, her projesi izleyici rekorları kıran, ülkemizin en dikkat çeken, başarılı oyuncularından Gonca Vuslateri performansı ile “Sabır” oldu.

Sözü ve bestesi Göksel’e ait olan “Sabır”, Emir Ersoy’un rock-latin düzenlemesi ve Gonca Vuslateri’nin kendine özgü yorumuyla yeniden hayat buldu.

Babajım Stüdyoları’ndaki kayıtlar sırasında çekilen görüntüler, albümün ilk Babylon konseri ve özel çekimlerden oluşan Emir Ersoy feat.

Gonca Vuslateri “Sabır” video klibi dinamik ve renkli görüntüleri ile dikkat çekiyor.

Prodüktör, aranjör ve piyanist Emir Ersoy’un Sony Music etiketiyle yayımladığı albümü “RocKuba”nın yeni video klibi “Sabır” 19 Ocak 2018 cuma günü tüm tvler ve dijital mecralarda yayında.

 İşte Emir Ersoy - Sabır ft. Gonca Vuslateri...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.