Emrah... KIZ BABASI OLUYOR!

Emrah... KIZ BABASI OLUYOR!

Eşi Sibel Erdoğan’dan doğacak olan ikinci çocuğunun kız olduğunu öğrenen Emrah dizi çekimleri için bulunduğu Ürgüp’te hastane arayışına girdi.

EMRAH’IN KIZ BABASI HEYECANI

Emrah, 2017 yılı başında 3.defa baba olmaya hazırlanırken, çekimleri devam eden dizi süresince Ürgüp’de yaşama planları yapıyor.

Elif Güvendik, Helin Avşar ve Tayyar Işıksaçan’ın sunduğu 360 TV’de hafta içi her sabah yayınlanan “Aklınızda Kalmasın” programında Emrah’ın doğacak çocuğunun cinsiyeti açıklandı. Emrah’ın kız babası olacağını canlı yayında bildiren Elif Güvendik, ayrıca Emrah’ın yeni dizisi için bir kamyon dolusu kıyafeti Ürgüp’e getirttiğini belirtti.

İki yıl önce Elyasa isimli erkek çocukları dünyaya gelen Sibel Erdoğan Emrah çifti, doğacak olan kız çocukları için hastane arayışına girdiler.

HELİN AVŞAR: SİLDİRMEYİ BEN DE DENEDİM

Programda Filiz Taçbaş’ın internette fotoğraflarını sildirmek üzere girdiği çaba yüzünden adli sorunlar yaşadığı konuşulurken Helin Avşar da bir itirafta bulundu. Avşar, çocukluk fotoğraflarını sildirmek için çok çaba sarf ettiğini ancak başarılı olamadığını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.