Emre Altuğ...'MEZARCI'YA SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ!

Emre Altuğ...'MEZARCI'YA SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ!

Şarkıcı Emre Altuğ, yönetmenliğini ve senaristliğini Talip Karamahmutoğlu'nun yaptığı 'Mezarcı' adlı film için Muğla ve ilçelerinde çekimlere devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Mezarcı filminin çekimlerine başladığını instagram hesabı üzerinden paylaştığı fotoğrafla duyuran Emre Altuğ, tüm zamanını sette geçiriyor.

Emre Altuğ yeni yaşına film setinde girdi!

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ'a sette doğum günü sürprizi...

Mezarcı filminin çekimleri için Muğla'da olan Emre Altuğ'un rol arkadaşları ve set ekibi, ünlü oyuncunun doğum gününü unutmadı.

14 Nisan doğumlu olan ünlü oyuncuya hazırladıkları pastayla doğum günü sürprizi yapan Mezarcı filmi ekibinin bu jesti, Altuğ'u duygulandırdı.

Altuğ, 46. doğum günü pastasını kestikten sonra set ekibi ve rol arkadaşlarıyla toplu fotoğraf çektirdi.

Çekimlerine Muğla'nın Dalaman ilçelerinde başlanan ve oyuncu kadrosunda Emre Altuğ, Nilay Erdönmez, Mustafa Uzunyılmaz, Turan Özdemir, Orhan Aydın, Sadık Gürbüz, Hikmet Karagöz, Adem Yılmaz, Hakan Eksen, Bülent Çiftçi  gibi tanınmış oyuncuların olduğu Mezarcı filmi Osman Şahin'in unutulmaz öyküsünden uyarlandı.

 
 
 
 
 
 
 

'Mezarcı Ejder' karakterini canlandıran Altuğ, uzun bir süredir İstanbul'a gitmezken, boş zamanlarındaDalaman ve Göcek esnafıyla bir araya geliyor.

Oyuncu kadrosunda, Emre Altuğ'un yanı sıra Nilay Erdönmez, Mustafa Uzunyılmaz, Turan Özdemir, Orhan Aydın, Sadık Gürbüz, Hikmet Karagöz, Adem Yılmaz, Hakan Eksen, Bülent Çiftçi gibi isimlerin yer aldığı film, 2016 yılı sonunda vizyona girecek. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.